Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse

CHASSIS COAT Grund șasiuri auto maro 750ml

Cod : 903012
Descriere

Caracteristici:

  • Destinată pentru șasiuri de mașini și suprafețe metalice noi.
  • Poate fi utilizată ca substrat anticoroziv.
  • Are o uscare rapidă și o excelentă stabilitate la compuși din petrol și la spălări frecvente.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 750ml
Buc/bax 6
Greutate (g) 120
Inaltime (mm) 125
Latime (mm) 99
Lungime (mm) 99
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafaţa trebuie să fie curăţată foarte bine cu Diluant pentru pensulă T 300, uscată, fără praf, grăsime sau resturi abrazive. Suprafeţele lucioase (aluminiu, suprafeţele galvanizate etc.) trebuie grunduite cu Grund pentru suprafeţe lucioase sau Wash Primer.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicaţi unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula diluat până la 5% cu Diluant pentru pensulă T 300 sau cu pistolul de pulverizare airless diluat cu până la 5%, cu Diluant pentru pistol T 350. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, şi peste 35°C şi/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 1-2 ore şi poate fi reaplicat după 20-24 ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Curățați rolele, periile, petele pe pe podea, etc. cu Diluant pentru pensulă T 300 şi apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizaţi Diluant pentru pistol T 350 pentru a curăţa pistoalele de pulverizare.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro