Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

VITEX CLASSIC Bază de colorare medie B2 960ml

Cod : 903110
Descriere

Caracteristici:

  • Putere mare de acoperire.
  • Excelente proprietăți de nivelare - peretele având o suprafață complet plată și netedă.
  • Rezistență excepțională la spălări frecvente și influențe meteorologice.
  • Disponibilă în mii de culori prin sistemul de colorare Colorfull System.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 960ml
Buc/bax 12
Greutate (g) 1363
Inaltime (mm) 130
Latime (mm) 120
Lungime (mm) 120
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsimi, praf, resturi sau vopsea exfoliată. Pentru a umple fisurile sau găurile folosiți acril Putty sau Visto. Suprafeţele acoperite anterior cu vopsele pe bază de apă sau gleturi pe bază de var sau ciment trebuie amorsate cu Acrylan Unco Eco sau Durovit. Noi suprafeţe din ipsos, beton, ciment, gips-carton, etc. trebuie grunduite cu 100% grund acrilic sau Acrylan Unco Eco sau Blanco Eco. Suprafeţele colorate de la fum, graffiti, cafea sau orice alt tip de pete trebuie să fie mai întâi grunduite cu Blanco Eco sau Vitosin.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul, pensula sau prin pulverizare diluat până la 10% cu apă. Nu se aplică la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 30-60 de minute şi poate fi reaplicat după 3-4 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Se spală ușor cu apă, folosind un burete moale. În caz de pete, folosiți un detergent sau săpun în apă. Uneletele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar, cu apă și săpun sau detergent.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro