Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

ACRYLAN Elastomeric Bază de colorare albă B1 9,800L

Cod : 903220
Descriere

Caracteristici:

  • Rezistență foarte bună la condiții meteorologice extreme, la poluarea atmosferică și la mediul salin.
  • Urmărește contracțiile și dilatările suprafețelor, păstrându-și elasticitatea și permeabilitatea la vaporii din interior.
  • Elasticitate ridicată, lasă peretele să respire.
  • Culori durabile pentru uz exterior.
  • Culorile sunt disponibile în paletare prin sistemul de colorare Vitex.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 9,800L
Buc/bax 0
Greutate (g) 14504
Inaltime (mm) 256
Latime (mm) 290
Lungime (mm) 290
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafaţa trebuie să fie curată, fără praf, uleiuri sau vopsea uscată etc. Pentru a umple fisuri sau găuri folosiţi Chit acrilic Putty. Suprafeţele acoperite anterior cu vopsele pe bază de apă trebuie amorsate cu Acrylan Unco Eco, Durovit sau Vitosin. Noile suprafeţe din ipsos, beton, ciment, gips-carton, etc. trebuie grunduite cu Acrylan Unco Eco sau Durovit.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul, pensula sau pistolul de pulverizare airless diluat până la 15% cu apă. Nu se aplică la temperaturi sub 5°C, peste 35°C şi/sau umiditate relativă mai mare de 70%. Evitaţi aplicarea atunci când plouă sau este îngheţ, este de preferat să aşteptaţi în următoarele 48 de ore. Este uscat la atingere după 2-3 ore şi se poate reaplica după 6-8 ore. Timpul de uscare depinde de condiţiile meteorologice (umiditate şi temperatură). Uneltele trebuie curăţate imediat după utilizare cu apă şi, dacă este necesar, cu apă şi săpun sau un detergent.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro