Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

PLAST ROOF Mastic asfaltic 5l

Cod : 903512
Descriere

Caracteristici:

  • Adeziune excelentă.
  • Rămâne flexibil (elongaţie de 1300 % ) atât la temperaturi scăzute cât şi la temperaturi ridicate (-20°C până la +80°C).
  • Se usucă rapid.
  • Poate fi aplicat la rece.
  • Indicat pentru umplerea – sigilarea rosturilor, crăpăturilor, zgârieturile de la colţurile montate în beton, tâmplărie şi zidărie.
  • Poate fi aplicat și pe rosturile verticale cu spaţii mici.
  • Se utilizează de asemenea pentru prinderea membranelor bituminoase atunci când suprafaţa acestora este acoperită cu nisip de cuarţ, ţigle bituminoase şi pâslă.
  • Este compatibil cu suprafeţe din beton, beton uşor, lemn, piatră, cărămidă, ghips carton.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 5l
Buc/bax 1
Greutate (g) 480
Inaltime (mm) 175
Latime (mm) 235
Lungime (mm) 235
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafaţa trebuie să fie fină, uscată, fără praf, fără grăsimi sau rugină.
Aplicare: Se utilizează diluat și se aplică cu o spatulă sau pistol. Apăsaţi chitul răşinos în rost şi umpleţi până ajunge la nivel. După 2-3 zile nivelul de umplere poate să scadă, aşadar umpleţi din nou cu chit răşinos şi întindeţi cel puţin 5cm la dreapta şi la stânga de-a lungul rostului. Pentru a proteja chitul răşinos de razele UV şi de maturare, aplicaţi pe suprafaţa expusă un strat de SILVER BITUME. PLAST ROOF este extrem de rezistent la apă, acizi şi soluţii alcaline. Este afectat de uleiuri minerale. Nu se poate utiliza pe suprafeţe din polistiren (expandat sau extrudat) deoarece conţine solvenţi organici.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro