Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

SILVER BITUME Lac asfaltic 5l

Cod : 903514
Descriere

Caracteristici:

  • Se aplică în ultimul strat pentru a proteja suprafeţele etanşe de razele UV şi pentru a împiedica absorbţia căldurii solare provenite din reflexie.
  • Poate fi utilizată de asemenea ca soluţie de emailare anti-rugină pentru suprafeţele metalice precum tuburile din metal, ruf, acoperişuri din metal sau rezervoare.
  • Este potrivită pentru protecţia oricăror suprafeţe etanşe fie în formă lichidă fie pe membrane bituminoase acoperite cu nisip cu cuarţ.
  • În general se recomandă pentru un aspect plăcut şi pentru protejarea tuturor suprafeţelor ce necesită vopsire cu vopsea cu aluminiu cu excepţia cuptoarelor şi a altor suprafeţe metalice.
  • Aderă pe suprafeţe din beton, metal, ghips carton, cărămidă, piatră, lemn.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 5l
Buc/bax 1
Greutate (g) 640
Inaltime (mm) 210
Latime (mm) 210
Lungime (mm) 210
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafaţa trebuie să fie fină, uscată, fără praf, fără grăsimi sau rugină. Suprafeţele absorbante din beton sau lemn, trebuie să fie acoperite mai întâi cu soluţie de emailare pe bază de asfalt STEGANOL şi după uscare se aplică un strat de SILVER BITUME. Suprafeţele de metal oxidate trebuie curăţate bine de rugină şi apoi acoperite cu STEGANOL şi în final un strat de SILVER BITUME.
Aplicare: Înainte de aplicare fiecare recipient trebuie agitat cu un mixer mecanic pentru a produce o soluţie omogenă. SILVER BITUME se aplică la rece cu o rolă, perie sau cu pulverizator. Culoarea gri a materialului din recipient dispare doar după aplicare atunic când moleculele de aluminiu apar pe suprafaţă. În cazul unui al doilea strat, acest lucru va avea loc după uscarea completă a primului strat pentru a evita includerea vaporilor solvenţilor între straturi.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro