Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

HERMES COAT Emulsie bituminoasă 5kg

Cod : 903517
Descriere

Caracteristici:

  • Se usucă rapid, are adeziune perfectă şi creează un strat de protecţie rezistent la apă.
  • Este afectat de uleiurile minerale.
  • Este indicat pentru etanşarea oricărei suprafeţe de beton, cu sau fără întărire (fibră de sticlă) între straturile succesive.
  • Diluat, poate fi aplicat ca primer pentru a crea o barieră pentru vaporii de apă.
  • Poate fi utilizat și pentru îmbinarea planşelor de polistiren.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 5kg
Buc/bax 1
Greutate (g) 240
Inaltime (mm) 215
Latime (mm) 220
Lungime (mm) 220
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței: Suprafaţa trebuie să fie fină, uscată, fără praf, fără grăsimi sau rugină.
Aplicare: HERMES COAT se aplică la rece cu o perie, rolă sau pistol pentru vopsit. Utilizat ca amorsă necesită o diluare de 50% cu apă. Pentru un strat de protecţie mai puternic, se recomandă un al doilea strat transversal cu o diluare cu apă de până la 30%, și poate fi aplicat după uscarea primului strat. HERMES COAT se poate aplica fără diluare dacă se aplică cu întăritor. În caz de etanşare a suprafeţelor, după uscarea stratului final, se recomandă utilizarea produsului BITUM ARGINTIU pentru a proteja HERMES COAT de razele ultraviolete ale soarelui şi de maturarea rapidă. Poate fi afectat de uleiurile minerale.

Status Activ
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro