Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

RINO Bandă precomprimată D 600 BG 1 20/7-12x8m gri deschis

Cod : 514257
Descriere

RINO Bandă precomprimată D 600 BG 1 este o bandă de etanșare din spumă impregnată. Se utilizează la etanșarea exterioară a îmbinărilor și a conexiunilor, direct expuse la variațiile atmosferice.

RINO Bandă precomprimată D 600 BG 1, conform standardelor DIN 18542 BG 1, este o bandă de etanșare din spumă impregnată. Aceasta servește la etanșarea primară a îmbinărilor și joncțiunilor expuse direct la intemperii.

Este o bandă ce izolează termic și fonic, pe lângă etanșarea împotriva vântului, a prafului și a vaporilor de apă, reducând astfel costurile cu energia și menținând valoarea structurii clădirii.

 

Caracteristici:

  • Compatibilă cu materialele de construcții adiacente în conformitate cu DIN 18542 BG 1
  • Rezistența la ploaie ≥ 600 Pa
  • Deschisă la difuzia vaporilor de apă conform cu DIN 18542 BG2
  • Rezistentă la variații de temperatură conform DIN 18542 BG 1, testată de la -30°C la +90°C în conformitate cu RAL-GZ 711
  • Rezistentă la efectele luminii și a umidității conform DIN 18542 BG1
  • Reacția la foc în conformitate cu DIN 4102-1 B1, ABP-Nr. P-NDS04-850
  • Calitate consecventă asigurată prin intermediul unor reguli terțe și prin auto-monitorizare (MPA Bau Hannover, ift Rosenheim)

Date tehnice:

 

Caracteristici

Clasificare

Norme

Tipul benzii

Spumă poliuretanică flexibilă

 

Tipul impregnării

Acrilat special rezistent la foc

 

Coeficient de permeabilitate a rostului (valoarea –a)

a <1,0 m³/(h. M.( daPa)ᶯ)

DIN EN 12114

Etanșeitatea la aer

a <1,0 m³/(h. M.( daPa)ᶯ)

DIN EN 12114

Rezistența la ploaie

DIN 18542 BG1 ≥ 600 Pa

DIN EN 1027

Temperatura la care banda nu-și modifică rezistența

-30°C și +90°C

DIN 18542 BG1

Compatibilitatea cu alte materiale de construcții

Cerințe îndeplinite

DIN 18542 BG1

Reacția la foc a materialului din care e confecționată banda

B21 Inflamabilitate scăzută ( ABP-No. P-NDS04-850

DIN 4102-1

Permeabilitate la vaporii de apă, valoarea SD

<0,5m

EN ISO 12572

Absorbția acustică, reguli ift

R ST, w, max = 59 dB

SC-01/2:2002-09

Conductivitate termică

Λ10.tr = 0,0540 W/(mK)

DIN 52612

Rezistența la soluții saline și alcaline

Cerințe îndeplinite în conformitate cu reglementările

BRL-K407/02

Durabilitate

Garanție 10 ani

 

Valabilitate

2 ani dacă se depozitează in ambalajul original, la temperaturi < 20°C

 

 

Dimensiunea benzii și forma de livrare:

Denumirea

Lățimea benzii/a rostului (mm)

Pentru rosturi cu adâncimea (mm)

Lungimea rolei (m)

20/7-12

20 mm

7-12 mm

8 m

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Greutate (g) 0
Inaltime (mm) 0
Latime (mm) 20
Lungime (mm) 8000
Status Activ
Mod de folosire
  1. Măsurați lățimea îmbinărilor și alegeți dimensiunea adecvată a benzii în conformitate cu toleranța la îmbinare stabilită și cu eventualele mișcări de îmbinare (dacă este necesar, utilizați mai multe dimensiuni de bandă)
  2. În ceea ce privește adâncimea articulațiilor, vă rugăm să rețineți că banda trebuie așezată spre interior cu 2mm față de marginea din față a articulației din motive de siguranță.
  3. Dacă este instalată în îmbinări care se află sub presiuni deosebite: deck-uri de parcare, stații de epurare, construcții de poduri,etc, vă rugăm să ne furnizați detaliile aplicației astfel încât să vă putem oferi suportul tehnic corespunzător.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro