Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

RINO POLISTIREN Spumă poliuretanică adezivă pentru polistiren, manuala, 750ml

Cod : 515022
Descriere

Spumă adezivă poliuretanică monocomponentă pentru fixarea plăcilor de izolaţie din polistiren şi/sau vată bazaltică în timpul izolaţiei termice a clădirilor.

 • Adezivul spumă are calităţi superioare de lipire şi etanşare.
 • Aderă foarte bine la majoritatea materialelor de construcţii: beton, cărămidă, tencuială, cu excepţia suprafeţelor din Teflon, polietilenă şi silicon.
 • După uscare spuma adezivă este un bun izolator fonic şi de temperatură.
 • Spuma poliuretanică este utilizată pentru montarea panourilor de izolaţie din polistiren (EPS + polistiren expandat, XPS - polistiren extrudat, polistirol), pe faţade şi fundaţii în lucrările de construcţii noi, precum şi pentru izolarea clădirilor vechi, pentru fixarea plăcilor de vată bazaltică, pentru instalarea plăcilor pe acoperiş, pentru izolarea ţevilor şi a tubulaturii.

Domenii de utilizare:

 • Pentru montarea panourilor de izolație din polistiren (EPS – polistiren expandat, XPS – polistiren extrudat, polistirol), pe fațade și fundații în lucrările de construcții noi, precum și pentru izolarea clădirilor vechi
 • Pentru fixarea plăcilor de vată bazaltică
 • Pentru instalarea plăcilor pe acoperiș
 • Pentru izolarea țevilor și a tubulaturii

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 750ml
Buc/bax 12
Greutate (g) 900
Inaltime (mm) 340
Latime (mm) 66
Lungime (mm) 66
Mod de folosire
 1. Țineți doza de spumă în poziție verticală.
 2. Înșurubați spuma în valva pistolului.
 3. După ce fixați pistolul, agitați bine doza de cel puțin 20 de ori.
 4. Cantitatea de spumă poate fi ajustată din trăgaciul pistolului.
 5. În cazul temperaturilor atmosferice scăzute, doza de spumă trebuie încălzită înainte de aplicare.
 6. Încălzirea se poate face într-o cameră caldă, sau în apă caldă, dar temperatura camerei sau a apei nu trebuie să depașească +30˚C.
 7. Aplicaţi spuma adezivă pe plăcile izolante în benzi uniforme, paralele cu laturile panoului, la 3 – 4 cm de la marginea panoului, şi o bandă în mijlocul panoului, paralelă cu latura cea mai lungă.
 8. După aplicarea spumei adezive, aşteptaţi 2-3 minute apoi aplicaţi placa pe perete şi presaţi.
 9. Nivelul plăcilor de polistiren instalate poate fi reglat în decurs de până la 5 minute.
 10. Utilizaţi sisteme de fixare suplimentare la instalarea panourilor izolante în cazul balcoanelor, plafoanelor, suprafeţelor mari.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro