Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Epoxy Adeziv bicomponent universal, 2x12ml

Cod : 400006
Descriere

Adeziv epoxidic universal, puternic, bicomponent.

Ideal pentru lipirea/repararea obiectelor din metal, porţelan, ceramică, cristal, fildeş, perle, pietre preţioase şi numeroase materiale sintetice.

Caracteristici:

 • Puternic;
 • Rezistenţă la temperaturi cuprinse între – 20°C şi +60°C;
 • Capacitate de umplere;
 • Rezistenţă la contactul cu apa;
 • Rezistenţă la chimicale;
 • Poate fi vopsit.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Mod de folosire
 1. Înlăturaţi spatula din capătul celor două seringi şi decupaţi capetele.
 2. Rupeţi cu atenţie sigiliul.
 3. Aplicaţi cantităţi egale din cele două componente şi amestecaţi bine cu ajutorul spatulei, până când amestecul are o culoare uniformă.
 4. La temperatura camerei (+20°C) amestecul poate fi utilizat timp de aproximativ 1.5 ore.
 5. Aplicaţi o peliculă subţire de adeziv pe o singură parte. ataşaţi imediat şi menţineţi 7 ore.
 6. Nu mişcaţi până la uscarea completă.
 7. După folosire, ştergeţi capetele seringilor cu o lavetă şi etanşaţi cu capacul special prevăzut.
Buc/bax 12
Greutate (g) 86
Inaltime (mm) 30
Latime (mm) 235
Lungime (mm) 100
Status Activ

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro