Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Montage Kit Polystirene Adeziv pentru polistiren 470g

Cod : 440022
Descriere

Adeziv de construcţii foarte puternic, fără solvent, cu o aderenţă iniţială foarte mare. Este ideal pentru lipirea solidă a plăcilor din polistiren şi a numeroase obiecte din polistiren (tempex) pe suprafeţe poroase precum lemn, plăci aglomerate din lemn, pal, piatră, beton şi tencuială.

Caracteristici:

 • Aderenţă finală foarte puternică;
 • Aderenţă iniţială foarte ridicată pe suprafeţe poroase;
 • Elasticitate permanentă;
 • Uşor de folosit;
 • Cu capacitate de umplere;
 • Nu conţine solvenţi;
 • Nu necesită utilizarea cuielor şi şuruburilor;
 • Rapid şi uşor de utilizat;
 • Nu atacă materialele;
 • Consum: şipci, plinte, cadre din lemn: aprox 4-6 m2 suprafaţă lipită; plăci şi panouri: aprox: 5-8 m2/kg în funcţie de greutatea materialului.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 470g
Greutate (g) 513
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 50
Lungime (mm) 50
Status Activ
Mod de folosire
 1. Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului. ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi oblic (deschidere de cel puţin 5mm diametru).
 2. Aplicaţi adeziv în linii sau puncte la o distanţă de 20-30cm în funcţie de greutatea materialului.
 3. Asiguraţi-vă ca aţi aplicat adeziv pe colţuri şi margini.
 4. Aşezaţi plăcile în poziţia corectă şi presaţi ferm cu o mişcare de alunecare.
 5. Se pot efectua modificări de poziţie, dacă este cazul.
 6. Dacă este necesar, asiguraţi suport materialelor grele până la uscarea completă.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro