Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Power Adhesive Adeziv poliuretanic universal, 65ml

Cod : 400015
Descriere

Adeziv poliuretanic universal, bicomponent pentru orice aplicaţie dificilă.

Aderă pe foarte multe suprafeţe şi poate fi utilizat acolo unde alţi adezivi eşuează, de ex: metal, fier, oţel inoxidabil, aluminiu, zinc, beton, piatră, marmură, ceramică, gresie şi faianţă, sticlă, cauciuc şi o serie de mase plastice.

Caracteristici:

  • Pentru aplicaţii dificile;
  • Rezistenţă la apa (de mare);
  • Rezistenţă la temperaturi de la -30°C până la -100°C;
  • Rezistenţă până la 180kg/cm3.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Mod de folosire
  1. Adezivul este format din două părţi: răşină şi întăritor.
  2. Extrageţi două “linii” de adeziv de lungime egală din fiecare tub.
  3. În acest mod veţi obţine formula corectă de amestec între răşină şi întăritor (4 părţi de răşină la 1 parte de întăritor).
  4. Amestecaţi bine cele 2 părţi până la obţinerea unei amestec sub formă de pastă de culoare omogenă.
  5. În funcţie de temperatură şi de cantitatea de adeziv amestecată acesta va rămâne utilizabil timp de 15 minute.
  6. Aplicaţi adezivul doar pe una din suprafeţe (sau pe obiectul ce urmează a fi lipit) şi îmbinaţi părţile şi menţineţi-le prinse cu o clemă sau de un suport).
Buc/bax 12
Greutate (g) 153
Inaltime (mm) 30
Latime (mm) 235
Lungime (mm) 110
Status Activ

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro