Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Spray Adhesive Adeziv pulverizabil 200ml

Cod : 429004
Descriere

Caracteristici:

 • Pentru fixare temporară şi permanentă;
 • Uşor de folosit;
 • Rapid şi puternic;
 • Prezintă rezistenţă la umezeală.
 • Lipeşte hârtie, carton, fotografii, postere, textile pâslă, plută, vată de sticlă, spumă polistiren (tempex), folie aluminiu atât între ele, cât şi pe suprafeţe din lemn, sticle, pal, plăci aglomerate, carton şi metal.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Ambalare 200ml
Buc/bax 12
Status Activ
Lungime (mm) 52
Latime (mm) 52
Inaltime (mm) 172
Greutate (g) 213
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Mod de folosire

Agitaţi bine spray-ul înainte de aplicare.

Lipire temporară:

 1. Pulverizaţi un strat subţire dar uniform pe una din suprafeţe de la o distanţă de aprox 25cm (ţineţi aerosolul în poziţie verticală şi apasaţi complet sistemul de pulverizare).
 2. Lăsaţi să se usuce cel puţin 20 de minute
 3. Îmbinaţi suprafeţele şi presaţi ferm.
 4. Suprafeţele devin autoadezive şi pot fi dezlipite şi fixate din nou.
 5. Puteţi îmbina suprafeţele şi imediat după aplicarea adezivului.
 6. Ajustările de poziţie pot fi făcute în timp de 5 minute.
 7. Timpul de uscare este de aprox. 24 de ore.

Lipire permanentă

 1. Pulverizaţi un strat subţire dar uniform pe ambele suprafeţe de la o distanţă de aprox 25cm (ţineţi aerosolul în pozitie vertical si apasati complet sistemul de pulverizare.
 2. Lăsați să se usuce cel puțin 10 minute. 
 3. Lipiți suprafețele și presați ferm.
 4. Ajustările de poziție nu mai pot fi făcute ulterior.
 5. După utilizare, curăţaţi duza ţinând tubul de spray cu capul în jos şi apăsaţi pe buton până la evacuarea gazului.
 6. Aceasta previne înfundarea duzei.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro