Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BOSTIK Tarbicol KPA Adeziv pe bază de răşină/alcool, pentru parchet 25kg

Cod : 590045
Descriere

Adeziv pe baza de răşină şi alcool, gata de utilizare, cu priză rapidă destinat montării: parchetului mozaic 8mm (NF B54.008), parchetului brut de până la 10 mm (NF B54.010), parchetului în lame de 15mm (canelură şi pană), lemnului stratificat cu lambă și uluc de până la 15mm, scândurii masive de până la 22mm, parchetului prelăcuit în fabrică, parchetului vitrificat, lemnului pe cant, substraturilor din plută asociate. Este potrivit pentru așezarea pe o bază din beton, șapă autonivelantă, placaj etc. Pentru lemn nervurat (carpen, fag) utilizaţi adezivul poliuretanic bicomponent 2K.

Caracteristici:

 • Adeziv cu uscare rapidă şi putere de prindere ridicată.
 • Adeziv în soluţie fără conţinut de apă.
 • Forţă de desprindere ridicată.
 • Este adecvat pentru utilizarea pe pardoseli prin care se realizează încălzire.
 • Faza deschisă îndelungată.
 • Consum: 800 - 900g/m².

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 25kg
Greutate (g) 25000
Inaltime (mm) 270
Latime (mm) 330
Lungime (mm) 330
Status Activ
Mod de folosire
 1. Cu ajutorul unei spatule zimţate, distribuiţi adezivul pe suport prin aplicare simplă.
 2. În general parchetul se aplică pe benzi de 1m care se întind şi se bat înainte de lipirea şi pozarea unei noi benzi.
 3. Lamelele sau elementele de parchet sunt oprite la 5-8mm de pereţi (rosturi de dilatare periferică).
 4. Aceste rosturi vor fi acoperite cu plinte. La fiecare 10 la 15m2 refixaţi lamele sau panourile între ele.
 5. Renivelarea se va efectua numai după lucrările de vopsitorie.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro