Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

BOSTIK Tarbicol KP5 Adeziv pentru parchet, 20kg

Cod : 590003
Descriere

Adeziv pe baza de vinil, cu priză rapidă pentru parchet neprelucrat şi placaj. Este potrivit pentru montajul parchetului cu o grosime de 15mm, parchetului lamelar până la 8mm, neprelucrat, cu aşezare pe muchie, precum şi pentru substratul de plută aşezat pe suport de beton, şape autonivelante şi placaj. Nu este potrivit pentru parchetul lăcuit de fabrică. Pentru lemn nervurat (carpen, fag) utilizaţi adezivul bicomponent Bostik PU 2K.

Caracteristici:

 • Priză rapidă.
 • Nu este toxic.
 • Nu pătează.
 • Se poate aplica pe pardoseli prin care se realizează încălzire.
 • Consum: de la 600g la 800g/m2.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 20kg
Greutate (g) 20000
Inaltime (mm) 270
Latime (mm) 275
Lungime (mm) 275
Status Activ
Mod de folosire
 1. Cu ajutorul unei spatule zimţate, distribuiţi adezivul pe suport prin aplicare simplă.
 2. În general parchetul se aplică pe benzi de 1m care se întind şi se bat înainte de lipirea şi pozarea unei noi benzi.
 3. Lamelele sau elementele de parchet sunt oprite la 5-8mm de pereţi (rosturi de dilatare periferică).
 4. Aceste rosturi vor fi acoperite cu plinte.
 5. Regula de calcul a jocurilor este egală cu 0.15% din fiecare dintre dimensiunile cele mai mari care trebuie acoperite cu parchet.
 6. Aceste rosturi sunt acoperite de plinte.
 7. La fiecare 10 la 15m² refixaţi lamele sau panourile între ele.
 8. Faza deschisă a adezivului: circa 15 minute.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro