Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

GRIFFON Adeziv pentru PVC rigid GR-95, 1L

Cod : 220403
Descriere

Caracteristici:

 • Adeziv pentru PVC rigid utilizabil pentru conducte nesupuse la presiune (de ex. cele de scurgere) din instalaţiile casnice, până la diametre de 160mm.
 • Rezistent la apă fierbinte şi apă rece menajeră.
 • Întărire rapidă.
 • Pentru lipirea ţevilor, soclurilor şi fitingurilor cu ajustaj cu strângere în sistemele de scurgere.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Greutate (g) 1062
Inaltime (mm) 163
Latime (mm) 108
Lungime (mm) 108
Status Activ
Mod de folosire
 1. Tăiaţi ţevile în unghi drept, teşiţi marginile şi debavuraţi.
 2. Curăţaţi suprafeţele ce trebuie îmbinate cu Griffon Cleaner.
 3. Aplicaţi adeziv rapid şi uniform pe lungimea ambelor suprafeţe (strat gros pe ţeavă, strat subţire pe soclu).
 4. Asamblaţi racordul direct.
 5. Asamblarea poate fi corectată imediat după aplicare.
 6. Îndepărtaţi excesul de adeziv.
 7. Nu supuneţi racordul la sarcină în primele 10 minute de la lipire.
 8. Închideţi bine ambalajul imediat după utilizare.
Buc/bax 8

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro