Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

UHU Adeziv pentru materiale plastice, 33ml

Cod : 771021
Descriere

Caracteristici:

 • Ideal pentru majoritatea aplicațiilor domestice, lucrări artizanale, reparații și aeromodelism.
 • Uşor de utilizat;
 • Transparent 100% după întărire, rămâne flexibil;
 • Tehnologie similară cu sudura la rece pentru o lipire perfectă;
 • Filmul de adeziv este rezistent, flexibil și rămâne transparent după întărire;
 • Rezistenţă la spălarea în maşina de spălat, rezistent la căldură +90°C şi la temperaturi scăzute -30°C, la acizi diluaţi, soluţii alcaline, petrol, uleiuri minerale, apă;
 • Nu conține toluen.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Buc/bax 10
Lungime (mm) 68
Status Activ
Latime (mm) 170
Greutate (g) 44
Inaltime (mm) 27
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Mod de folosire
 1. În funcție de cerințele specifice, se aplică adeziv pe una sau pe ambele părți de îmbinat, iar acestea trebuie unite imediat.
 2. O rezistență inițială de lipire este obținută după 5 - 10 minute.
 3. Rezistența ridicată de lipire a produsului UHU All Plastics pe masele plastice este obținută prin dizolvarea ușoară a suprafeței materialului plastic.
 4. Din acest motiv, adezivul trebuie aplicat doar în cantități mici pe materialele plastice cu calibru scăzut.
 5. Pete/reziduuri: Reziduurile și petele de adeziv pot fi îndepărtate cu acetonă sau diluant pentru lac nitrocelulozic.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro