Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Silicon Sanitar SUPER alb

Cod : 425016
Descriere

Caracteristici:

 • Este indicat pentru aplicaţii sanitarete. 
 • Protecţie a culorii 100%;
 • Rezistenţă la umezeală;
 • Uşor de aplicat;
 • Permanent elastic;
 • Rezistenţă la mucegai;
 • Procţie îndelungată împotriva mucegaiului, datorită sistemului inovator ce conţine de trei ori mai mulţi agenţi anti-mucegai.
 • Ideal pentru etanşarea îmbinărilor, golurilor şi crăpăturilor între gresie şi cada de baie, cabina de duş, chiuvetă şi blatul de lucru în încaperi sanitare, cum ar fi baie, toaletă şi bucătărie.
 • Rezistenţă la radiaţii UV şi la contactul cu apa;
 • Rezistenţă la chimicale;
 • Aderă fără amorsă, chiar şi pe suprafeţele acrilice;
 • Rezistenţă la temperaturi cuprinse între – 50°C până la +150°C;
 • Nu se decolorează;
 • Nu poate fi vopsit.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 280ml
Greutate (g) 330
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 50
Lungime (mm) 50
Status Activ
Mod de folosire
 1. Utilizaţi un pistol pentru silicon pentru a manevra cartuşul.
 2. Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi oblic.
 3. Asiguraţi-vă că laţimea rostului este cuprinsă între 6mm şi 20mm.
 4. Adâncimea depinde de lăţimea rostului.
 5. Până la 12mm menţineţi adâncimea de 6mm.
 6. Peste această lăţime adâncimea îmbinării este jumătate din dimensiunea lăţimii.
 7. Aplicaţi etanşeizantul şi în interval de 10 min neteziţi cu ajutorul unui cuţit umezit într-o soluţie de apă cu săpun sau utilizaţi spatula multifunctională Bison Multi Tool.
 8. Îndepărtaţi banda de mascare imediat ce aţi terminat operaţiunea.
 9. O peliculă se va forma după aprox. 10-15 min.
Buc/bax 12

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro