Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Pistol metalic pentru spuma poliuretanică

Cod : 451012
Descriere

Pistol metalic pentru aplicarea spumei.

 • Uşor de utilizat;
 • Metalic;
 • Rezistent.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Buc/bax 40
Greutate (g) 445
Inaltime (mm) 50
Latime (mm) 360
Lungime (mm) 160
Status Activ
Mod de folosire
 1. Agitaţi energic tubul de spumă întainte de utilizare.
 2. Înşurubaţi tubul de spumă în adaptor – nu strângeţi excesiv de tare!
 3. Când utilizaţi pistolul pentru prima dată apăsaţi trăgaciul şi lăsaţi spuma să curgă timp de aprox. 10 secunde (tubul pistolului se va umple cu material şi reziduurile se vor elimina în aer).
 4. Spuma încă nu este gata pentru dispersare.
 5. Ţineţi pistolul cu tubul de spumă în poziţie verticală pe durata dispersării.
 6. Debitul spumei se poate regla cu ajutorul declanşatorului şi controlat cu ajutorul şurubului de ajustare.
 7. Dacă şurubul este strâns prea tare trăgaciul pistolului se blochează.
 8. Înainte de înlocuirea tubului strângeţi şurubul de ajustare până la închiderea completă, deşurubaţi tubul de spumă gol, curăţaţi coşul adaptorului şi alte părţi externe şi imediat înlocuiţi cu un nou tub de spumă care a fost agitat energic pentru a evita solidificarea spumei în adaptor.
 9. Resturile de spumă întărită din faţa duzei pot fi îndepărtate cu o bucată de lemn sau un material similar.
 10. Curăţaţi extensia tubului pe exterior cu o perie de sârmă sau cu un cuţit.
 11. Nu curăţaţi adaptorul cu obiecte dure.
 12. Pe durata oricărei întreruperi strângeţi de asemenea şurubul de ajustare complet în caz contrar spuma se va usca din cauza umidităţii din aer iar pistolul se va deteriora.
 13. După utilizare curăţaţi complet pistolul de spumă utilizând agenţi de curăţare.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro