Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție de protecție împotriva mucegaiului

Cod : 760031
Descriere

Oferă o protecţie de lungă durată a diferitelor suprafeţe precum: tapetul, tencuială, beton, cărămizi din argilă, gresie calcaroasă, ipsos, piatră naturală, lemn, etc. împotriva mucegaiului, fungicidelor, algelor şi muşchiului.

 • Previne dezvoltarea mucegaiului oriunde în interior unde condiţiile nefavorabile, precum umezeala din aer care se găseşte în beciuri, spaţii sanitare, bucătărie, dormitoare, saună, etc.
 • Produsul este inodor, poate fi utilizat fără probleme în camera copiilor, living şi dormitoare;
 • Indicat de asemenea pentru toate substraturile absorbante, de ex. pereţi sau tavane acoperite cu vopsea, cu tapet, cu faianţă sau cu piatră naturală;
 • Ideal pentru uz interior, pe pereţi, tavane, plăci de faianţă şi zidărie;
 • Pentru toate suprafeţele absorbante, de asemenea este indicat şi pentru pereţii acoperiţi cu tapet;

Consum: 500ml este cantitatea suficientă pentru aprox 5-10m2, în funcţie de calitatea şi gradul de absorbţie al suprafeţei.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 500ml
Greutate (g) 590
Inaltime (mm) 240
Latime (mm) 60
Lungime (mm) 75
Status Activ
Mod de folosire
 1. Pe suprafeţe care sunt acoperite cu tapet sau vopsea: Înainte de aplicare ciupercile, sporii de mucegai sau alte excrescenţe trebuie să fie îndepărtate foarte bine.
 2. Pentru a realiza acest lucru în spaţiile sanitare şi pe suprafeţe lavabile utilizaţi Soluţia MELLERUD de îndepărtat mucegaiul, iar în zonele de locuit şi pe suprafeţe absorbante care nu pot fi spălate de ex. pe tapet, ipsos sau gips carton utilizaţi Soluţia MELLERUD de curăţare a mucegaiului.
 3. Lăsaţi suprafaţa să se usuce bine apoi puteţi efectua lucrările necesare de renovare.
 4. După uscarea suprafeţei aplicaţi o cantitate suficientă si acoperiţi întreaga suprafaţă, dacă este posibil extindeţi zona de aplicare cu 1m şi pulverizaţi sau aplicaţi cu ajutorul unei role sau a unei perii.
 5. Produsul este complet inodor.
 6. Testaţi compatibilitatea suprafeţei înainte de aplicare, într-o zonă mai puţin vizibilă.
 7. Suprafeţele tratate pot fi apoi vopsite şi renovate.
 8. Pe substraturi minerale de ex. ipsos, gips: Înainte de tratament suprafaţa trebuie să fie bine uscată.
 9. Apoi pulverizaţi o cantitate suficientă de Soluţie de protecţie împotriva mucegaiului pe suprafaţa afectată.
 10. Permiteţi ca suprafaţa să se usuce complet.
 11. Apoi puteţi aplica vopsea sau tapet.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro