Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MOTIP Chit cu fibră de sticlă 250g

Cod : 382406
Descriere

Caracteristici:

 • Datorită răşinilor elastice, poate fi folosit şi pe suprafeţe supuse la sarcini şi tensiuni;
 • Uşor de folosit;
 • Aderenţă foarte bună;
 • Timp de întărire scurt;
 • Uşor de şlefuit.
 • Poate fi folosit pe metal, lemn, beton şi diferite mase plastice şi pentru umplerea şi repararea unor suprafeţe perforate cu un diametru de maxim 12mm.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 250g
Greutate (g) 345
Inaltime (mm) 73
Latime (mm) 81
Lungime (mm) 81
Status Activ
Mod de folosire
 1. Obiectul pe care doriţi să îl reparaţi trebuie curăţat de rugină, uscat, degresat şi şlefuit.
 2. Amestecaţi bine cantitatea necesară de chit din cutie cu doza corespunzătoare de întăritor.
 3. Aplicaţi materialul amestecat într-un strat de grosimea dorită.
 4. Curăţaţi uneltele imediat după utilizare, dacă este necesar cu un diluant nitro.
 5. Nu turnaţi materialul amestecat înapoi în cutie.
 6. După aprox. 20 minute punctul reparat poate fi găurit, şlefuit, tăiat cu ferăstrăul, pilit şi vopsit.
 7. Pentru a pregăti suprafaţa pentru vopsire ulterioară, recomandăm să uniformizaţi suprafaţa cu Chit pentru mase plastice sau cu Chit poliesteric foarte fin.
Buc/bax 6

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro