Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MOTIP Chit poliesteric 250g

Cod : 382400
Descriere

Chit pentru umplerea găurilor şi a denivelărilor, pentru repararea caroseriilor auto şi a altor suprafeţe din metal, pentru refacerea suprafeţelor din lemn sau beton, a treptelor sau pentru o bună fixare a arcadelor şi a şuruburilor. Este indicat pentru aplicaţii în industria auto, hobby şi DIY.

Caracteristici:

  • Uşor de folosit;
  • Aderenţă foarte bună pe diferite suprafeţe;
  • Uşor de şlefuit, chiar şi după o perioadă lungă de la aplicare;
  • Rezistent la acizi şi baze slabe, precum şi la solvenţi.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 250g
Greutate (g) 315
Inaltime (mm) 73
Latime (mm) 81
Lungime (mm) 81
Status Activ
Mod de folosire
  1. Obiectul pe care doriţi să îl reparaţi trebuie curăţat de rugină, uscat, degresat şi şlefuit.
  2. Amestecaţi bine cantitatea necesară de chit din cutie cu doza corespunzătoare de întăritor.
  3. Aplicaţi materialul amestecat într-un strat de grosimea dorită.
  4. Curăţaţi uneltele imediat după utilizare, dacă este necesar cu un diluant nitro.
  5. Nu turnaţi materialul amestecat înapoi în cutie.
  6. După aprox. 20 minute punctul reparat poate fi găurit, şlefuit, tăiat cu ferăstrăul, pilit şi vopsit.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro