Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MOTIP Chit poliesteric foarte fin 250g

Cod : 382410
Descriere

Chit pentru umplerea suprafeţelor denivelate mici sau pentru realizarea unei suprafeţe foarte netede în cazul suprafeţelor reparate sau tratate. Poate fi folosit pentru metal, lemn sau beton.

Caracteristici:

  • Are în componenţă particule de umplere foarte fine ce conduc la obţinerea unei suprafeţe foarte netede;
  • Elastic;
  • Uşor de folosit;
  • Aderenţă foarte bună;
  • Timp de întărire scurt;
  • Uşor de şlefuit.

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 250g
Greutate (g) 315
Inaltime (mm) 73
Latime (mm) 81
Lungime (mm) 81
Status Activ
Mod de folosire Obiectul pe care doriţi să îl reparaţi trebuie curăţat de rugină, uscat, degresat şi şlefuit. Amestecaţi bine cantitatea necesară de chit din cutie cu doza corespunzătoare de întăritor. Aplicaţi materialul amestecat într-un strat de grosimea dorită. Dacă este necesar, şlefuiţi cu şmirghel umezit (granulaţie 400). Curăţaţi uneltele imediat după utilizare, dacă este necesar cu un diluant nitro. Nu turnaţi materialul amestecat înapoi în cutie. După aprox. 20 minute punctul reparat poate fi găurit, şlefuit, tăiat cu ferăstrăul, pilit şi vopsit. După o şlefuire cu şmirghel umezit (400) se poate aplica vopseaua. Chitul poliesteric foarte fin este foarte elastic şi constant uşor de şlefuit. Compusul de umplere poate fi aplicat pe suprafeţe cu temperaturi scăzute (minim +5°C). Materialul de umplere trebuie să aibă temperatura camerei. Recomandare: nu aplicaţi direct pe suprafeţe zincate
MOTIP Chit poliesteric foarte fin https://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/142478_list.jpgDUPLI-COLOR
RON in stoc!

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro