Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Max Repair Extreme Adeziv universal 8g

Cod : 401016
Descriere

Caracteristici:

 • Extrem de puternic
 • Extrem de elastic
 • Rezistent la apă și în mașina de spălat vase
 • Are capacitate de umplere
 • Transparent
 • Potrivit pentru lipirea materialelor poroase și neporoase.
 • Uz interior și exterior.
 • Rezistent la temperatură și la radiații UV
 • Poate fi vopsit
 • Lipește: lemn, materiale textile, piele, plută, metal, sticlă, plastic, cauciuc, plăci ceramice, piatră, beton și multe alte materiale.
 • Tehnologia MS Polymer oferă garanția unei soluții ușor de folosit, universală, puternică, flexibilă, de durată și sigură pentru uz casnic și industrial.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 8g
Greutate (g) 40
Inaltime (mm) 22
Latime (mm) 215
Lungime (mm) 90
Status Activ
Mod de folosire

PREGĂTIRE

Condiţii de aplicare: Materialele care urmează să fie lipite trebuie să fie curate, uscate, lipsite de praf și grăsimi.

Pregătirea suprafeţelor: Suprafeţele care urmează să fie lipite trebuie să fie curate, uscate, lipsite de praf și grăsimi.

APLICARE

Instrucţiuni de utilizare: Poate fi aplicat direct din tub folosind duza de aplicare a tubului. Asigurați-vă că suprafețele de lipit sunt curate, uscate și lipsite de praf și grăsimi. Aplicaţi adezivul doar pe una dintre suprafeţe. Presați părţile împreună. Se pot face corecturi în timp de 5 minute. Fixarea finală are loc după 24 de ore. 

Pete/ reziduuri: Îndepărtaţi reziduurile de adeziv imediat după aplicare folosind acetonă.

Sfat: Pentru a desface capacul lipit, țineți-l sub jet de apă fierbinte și îndepărtați adezivul uscat din capac cu ajutorul unui cuțit ascuțit. După folosire, lăsați puțin adeziv să iasă din tub înainte să înșurubați capacul.

Buc/bax 6

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro