Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Temad Producţie

TEMAD PRODUCŢIE

Cu o investiţie de peste 1 mil. de euro şi crearea a peste 50 de locuri de muncă, fabrica de plasă din fibră de sticlă de la Braşov, inaugurată recent, este unul din proiectele de anvergură ale companiei TEMAD PRODUCŢIE, membră a grupului Temad.
Materii prime verificate şi aprobate, personal specializat şi echipamente profesionale sunt doar 3 dintre atu-urile care stau la baza principiilor pe care compania îşi bazează activitatea. Fabrica produce plasă din fibră de sticlă de 145g/mp şi 160g/mp, în diferite culori (alb, portocaliu, galben), pe role de 1 m lăţime şi cu lungimea de 50 m. Calitatea este primordială în procesul de fabricaţie, de aceea, fiecare rolă este atent verificată şi aprobată de specialişti.

În 2017, compania TEMAD PRODUCȚIE a obținut certificatul SRAC: SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008) pentru fabricarea țesăturilor din fibră de sticlă.


Reabilitarea termică – soluţia pentru facturi de încălzire mai mici
Majoritatea blocurilor de locuinţe din România, construite după proiecte elaborate în perioada 1950 – 1990, prezintă un nivel scăzut de izolare termică, iar aceasta se traduce în facturi mari pentru încălzire. În sezonul rece, 40% din căldura unui apartament se pierde din cauza gradului redus de izolare termică, deşi locatarii o plătesc. În acest context, reabilitarea termică a clădirilor este cea mai bună soluţie, atât pentru reducerea costurilor privind încălzirea acestora în sezonul rece cât şi răcirea în sezonul cald.
Astfel, plasa din fibră de sticlă joacă un rol foarte important în realizarea proiectelor de reabilitare termică, atât calitatea cât şi preţul acesteia influenţând în mod considerabil rezultatul final.

7 mil. mp de plasă producţie anuală Temad
Noua fabrică de plasă din fibră de sticlă din Braşov are o producţie anuală de peste. 7 mil. mp, asigurând astfel necesarul pentru reabilitarea termică a peste 3.500 de blocuri cu 10 etaje.

CERTIFICĂRI 

SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008)

 


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro