Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Compania: SC TEMAD Co SRL
Oraşul: Braşov
Tip job: Full time
Posturi disponibile: 1

MARKETING SPECIALIST – cod MKT 01

 

Responsabilităţi:
- Oferă sprijin în crearea, implementarea şi urmărirea campaniilor naţionale de marketing
- Oferă suport în activitatea de PR şi organizarea de evenimente, târguri
- Menţine relaţiile cu diverşi furnizori de materiale promoţionale, rafturi, materiale şi consumabile pentru depozit: etichete, cutii pentru ambalaje, pungi, etc
- Gestionează stocul de materiale de marketing, produse promoţionale, tipărituri, rafturi
- Pregăteşte materialele de marketing pentru activitatea departamentului de vânzări, sponsorizări, alte evenimente
- Ţine evidenţa cheltuielilor de marketing şi le centralizează lunar
- Adaugă, modifică şi actualizează informaţiile pe site-ul web al companiei, inclusiv în catalogul online de produse
- Dezvoltă şi creează conţinutul paginilor platformelor social media
- Oferă suport departamentului Brand manageri (actualizare declaraţii de conformitate, tehnoredactare şi traducere diverse materiale, pregătire fotografii, redimensionare fotografii, realizarea prezentări în Power Point pentru produse sau branduri, realizarea de etichete pentru produse)
- Pregăteşte periodic documentaţia pentru înnoirea agrementele tehnice pentru produsele din portofoliu care au agrement tehnic
- Organizează activităti de export (comenzi, urmărire proces producţie, pregătire pentru expediere a comenzilor, întocmire acte export)
- Întreţine şi actualizează baza de date cu documentaţii tehnice şi fotografii pentru produsele din portofoliu
- Întocmeşte rapoarte cu privire la activitatea sa ori de cate ori i se solicită acest lucru

Cerinţe:
- Studii superioare în domeniul comunicare, marketing sau management;
- Experienţa pe un post similar minim 3 ani
- Abilităţi de comunicare orală şi scrisă bine dezvoltate (aptitudini de scriere texte şi copywriting);
- Cunoaşterea tehnicilor de marketing offline şi online;
- Cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu/avansat (scris, vorbit, citit);
- Cunoştinte de operare calculator: obligatoriu Word, Excel, Power Point, reprezintă un avantaj cunoaşterea Adobe Photoshop, Corel Draw, ERP;
- Abilităţi foarte bune de negociere;
- Atitudine proactivă şi capacitate excelentă de soluţionare a problemelor;
- Persoană creativă, dinamică, flexibilă, capabilă să lucreze independent;
- Foarte bune capacităţi de organizare, planificare, control, orientare către clienţi;
- Cunoştinţe de bază în Google AdWords, Google Analytics, Email Marketing
- Permis de conducere categoria B
- Disponibilitate pentru deplasări ocazionale

Oferta:
- Lucru într-o echipă dinamică, într-o companie naţională de top din domeniul distribuţiei de materiale auxiliare pentru construcţii şi amenajări.
- Sistem de salarizare atractiv plus bonusuri în funcţie de realizarea obiectivelor.
- Oportunitate pentru dezvoltarea profesională și actualizarea continuă a cunoştințelor.
- Acest post este disponibil pentru o perioadă determinată (2 ani).

Persoanele interesate trebuie să trimită o scrisoare de intenţie în care să menţioneze codul postului pentru care aplică.

 

Descrierea companiei

Înfiinţată în 1994, Temad Co a devenit una din cele mai importante companii de distribuţie din România, recunoscută pe piaţa materialelor auxiliare pentru construcţii, amenajări şi decoraţiuni.

Fiecare produs din portofoliul Teamd este rezultatul investiţiilor în cercetare, în dezvoltarea de tehnologii inovatoare şi sigure şi în atenţia sporită la impactul asupra mediului şi asupra oamenilor. La acest pachet se adaugă serviciile de vânzare consultativă, training de specialitate, livrare promptă în 24 de ore, în cele mai bune condiţii, oriunde în ţară, atât în magazinele de profil din comerţul tradiţional şi din comerţul modern, cât şi direct pe şantiere sau la companii din domeniu.

Spiritul antreprenorial a permis companiei să găsească şi să exploateze oportunităţi de afaceri benefice, atât prin introducerea pe piaţă a unor produse noi, cât şi prin intrarea pe noi segmente de piaţă şi pe noi canale de distribuţie.
Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioară ce acoperă o arie foarte largă de aplicaţii şi utilizări: adezivi, etanşeizanţi, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative şi speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protecţie, sisteme de fixare, abrazive şi scule aşchietoare, profile din aluminiu şi PVC, accesorii pentru zugrăvit, accesorii pentru termoizolaţii şi pentru gips-caton, benzi adezive şi de etanşare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie şi bucătărie, produse de curăţat, răşini, scule de măsurare şi de grădinărit, odorizante auto.

 


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro