Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Comunitate

Temad se implică în acțiuni și programe de interes pentru progresul comunității. Prin aceste proiecte ne dorim să contribuim la dezvoltarea durabilă a societății în care ne desfășurăm activitatea în beneficiuol generațiilor prezente și viitoare.

Casa familială Mărcuș

Asociația de binefacere Sfânta Iustina înființată în cadrul Mănăstirii Mărcuș are ca scop adăpostirea fețitelor orfane sau abandonate de părinții lor în maternitate. Casa familială de la Mărcuș preia micuțele orfane și le asigură condiții optime de creștere și educație după toate principiile psiho-pedagogice, într-un climat moral sănătos, care dimunuează urmările nefaste ale abandonului familial. De asemenea se urmărește integrarea treptată a acestor copii în viața socială și școlarizarea lor pe diferite forme de învățământ în funcție de aptitudini.

Pentru susținerea activității casei familiale din cadrul Mănăstirii Mărcuș am contribuit cu materiale de construcții pentru renovarea clădirii dar și cu ajutor financiar pentru acoperirea nevoilor copiilor.

 


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro