Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Cultură

Ne îndreptăm eforturile și către proiectele de responsabilitate socială culturale, pentru că diversitatea și creativitatea sunt valori pe care le prețuim și le promovăm. Temad se implică în organizarea unor spectacole de teatru și muzică și alte manifestări culturale.

Organizarea evenimentului "Anotimpurile ființei. Teologia și metafizica devenirii umane în folclorul românesc"

Simpozionul – Spectacol "Anotimpurile ființei. Teologia și metafizica devenirii umane în folclorul românesc", 1 iunie, Sibiu. În cadrul simpozionului- spectacol de muzica românească au fost abordate din punct de vedere etnografic, antropologic, teologic, psihologic, literar şi muzical toate evenimentele majore din viaţa omului, așa cum sunt acestea trăite în societatea tradiţonală: naşterea, botezul, iubirea, hora, nunta, înstrăinarea de sat, mersul la cătănie, războiul, bătrâneţea, boala, moartea şi înmormântarea.

În cadrul spectacolului au cântat: Maestrul Gheorghe Turda, Vasile Chira şi grupul folcloric “Dacii liberi”, din Maramureş. Evenimentul a fost dedicat publicului sibian cu ocazia Centenarului Marii Uniri din 1918.

Spectacole de teatru

Pentru compania Temad, angajații reprezintă principala sursă pentru dezvoltare, iar grija față de aceștia este primordială.

În cursul anului 2018 ne-am implicat în sprijirea unor spectacole de teatru precum: Avarul de Moliere, Amanta de A.D Hertz, KGB contra CIA. Pentru aceste spectacole s-au achiziționat și bilete pentru angajații Temad, fiind o dovadă de recunoștință față munca depusă pentru dezvoltarea companiei.

Ambulanța pentru monumente

În cadrul evenimentului sportiv Maratonul Internațional Sibiu, care s-a desfășurat în perioada 25-27 Mai 2018 ne-am implicat în strângerea de fonduri pentru proiectul-pilot "Ambulanța pentru monumente". Prin aceste donații se dorește achiziționarea unei autoutilitare și transformarea acesteia în "ambulanță pentru monumente" cu scopul de a suplimenta capacitatea de intervenție.

Programul "Ambulanța pentru monumente" are ca obiectiv restaurarea monumentelor istorice aflate în stare avansată de degradare sau de precolaps din județele Sibiu, Mureș și Brașov.

 

 


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro