Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție pentru îndepărtarea calcarului din filtrul de cafea

Cod : 760006
Descriere

Caracteristici:

  • Eficienţă ridicată, fără miros;
  • Consum: suficient pentru 6 cicluri de curăţare a aparatului de cafea.
  • Indicată pentru maşini automate de cafea, semiautomate de cafea, maşinile pentru cafeaua boabe sau maşini de cafea pe bază de pastile.
  • Este de asemenea indicat pentru filtrele de cafea si fierbătoarele de apă.
  • Utilizarea cu regularitate a produsului păstrează calitatea cafelei, economiseşte energie şi creşte durata de utilizare a aparatului.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 0,5L
Buc/bax 6
Greutate (g) 575
Inaltime (mm) 165
Latime (mm) 60
Lungime (mm) 75
Status Activ
Mod de folosire
  1. Amestecaţi o jumătate de cană (aproximativ 60ml) de soluţie pentru îndepărtarea rapidă a calcarului din aparatele de cafea cu 250ml de apă.
  2. Pentru maşina de cafea/maşina automată de cafea: turnaţi amestecul în rezervorul de apă al maşinii. Porniţi aparatul. Lăsaţi să curgă jumătate din amestec. Opriţi aparatul. Aşteptaţi 15 minute ca soluţia să acţioneze. Lăsaţi apoi restul de amestec să curgă. Clătiţi cu trei căni de apă curată.
  3. Pentru maşinile de cafea pe bază de pastile: aşezaţi rezervorul maşinii de cafea sub jet de apă fierbinte/ajutajul de abur. Umpleţi rezervorul de apă cu amestecul de soluţie. Porniţi maşina de cafea. Lăsaţi să curgă minim 2 căni. Eliminaţi apoi restul de amestec de soluţie rămasă în rezervor. Clătiţi şi umpleţi rezervorul cu apă curată. Lăsaţi să curgă minim 3 căni de apă.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro