Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție pentru curățarea urmelor de grăsime, ceară și murdărie

Cod : 760008
Descriere

Caracteristici:

  • Indicată pentru piatră, ceramică, plastic şi metal.
  • Ideal pentru curăţarea pardoselilor, a ferestrelor, suprafeţelor din bucătărie, mobilier de birou şi de grădină, marchizelor etc.
  • Dizolvă chiar şi straturile vechi de ceară şi îndepărtează imediat murdăria persistentă, protejează şi lustruieşte.
  • Adecvat şi pentru curăţarea interiorului autoturismelor sau a spoilerelor din plastic ale autoturismelor.
  • Ideal şi pentru jante (chiar şi pentru cele din aluminiu).
  • Consum: 1L este cantitatea suficientă pentru 5-15m2, în funcţie de cantitatea murdărie.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Buc/bax 4
Greutate (g) 1105
Inaltime (mm) 195
Latime (mm) 75
Lungime (mm) 95
Status Activ
Mod de folosire
  1. Pulverizaţi sau aplicaţi cu un burete sau cu o lavetă şi distribuiţi uniform soluţia nediluată sau diluată în proporţie de maxim 1:5.
  2. Aşteptaţi câteva minute pentru ca soluţia să se absoarbă.
  3. Apoi frecaţi şi îndepărtaţi cu o lavetă umedă.
  4. În cazul murdăriei persistente pe pardoseală mai întâi frecaţi, apoi ştergeţi cu o cantitate suficientă de apă.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro