Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție pentru curățarea grătarului

Cod : 760013
Descriere

Soluţia pentru curăţarea grătarelor îndepărtează rapid şi eficient resturile arse de grăsime, depunerile rezistente de murdărie şi cele uleioase de pe grătare, sobe, suprafaţa aragazelor, sticlă ignifugă şi suprafeţe de ceramică.

  • Consum: soluţie concentrată, foarte productivă, consumul depinde de cantitatea şi vechimea murdăriei.

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 500ml
Greutate (g) 585
Inaltime (mm) 250
Latime (mm) 60
Lungime (mm) 90
Status Activ
Mod de folosire A se folosi numai pe suprafeţe reci. Îndepărtaţi resturile uscate înainte de curăţare. Aplicaţi MELLERUD Soluţie pentru curăţarea grătarelor şi frecaţi folosind buretele. Lăsaţi soluţia să acţioneze pe suprafaţa care trebuie curăţată pentru 10-15 min. apoi reluaţi activitatea folosind un burete sau perie şi spălaţi bine cu apă curată. Repetaţi procesul în cazul resturilor care persistă şi lăsaţi soluţia să acţioneze timp mai îndelungat. Curăţarea regulată previne ardearea resturilor. Clătiţi bine dispozitivul de pulverizare după folosire şi închideţi bine recipientul.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.



Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro