Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

MELLERUD Soluție pentru curățarea lemnului de tek

Cod : 760036
Descriere

Soluţia pentru curăţarea suprafeţelor din lemn de tek curăţă toate suprafetele din lemn.

 • Îndepărtează murdăria şi alte depuneri.
 • Destinată în special suprafeţelor din lemn de esenţă tare.
 • Indicată pentru mobilierul de lemn, pergole, pavilioane şi bărci din lemn de esenţă tare, cum ar fi: tec, robinie, mahon, fag, stejar, Bangkirai.
 • Nu deteriorează suprafaţa şi păstrează patina naturală a lemnului;
 • Consum: foarte productivă.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Greutate (g) 1100
Inaltime (mm) 170
Latime (mm) 40
Lungime (mm) 100
Status Activ
Mod de folosire
 1. Soluţia se utilizează pentru îndepărtarea petelor şi a murdăriei. dar şi pentru a păstra sau reda patina naturală a lemnului. 
 2. Pentru a păstra patina naturala a lemnului: Adăugaţi 1 căpăcel de Soluţie MELLERUD pentru curăţarea suprafeţelor din lemn de tek într-o găleată umplută ¾ cu apă.
 3. Aplicaţi uniform cu ajutorul unui burete.
 4. Periaţi apoi suprafaţa cu ajutorul unei perii, clătiţi bine cu apă şi lăsaţi apoi suprafaţa să se usuce.
 5. Pentru a reda culoarea naturală a lemnului: Aplicaţi Soluţia MELLERUD pentru curăţarea suprafeţelor din lemn de tek nediluată pe lemnul uscat şi distribuiţi-l pe suprafaţă utilizând un burete sau o perie.
 6. Lăsaţi soluţia să acţioneze timp de 20 minute dar asiguraţi-vă că nu se usucă.
 7. Păstraţi suprafaţa umedă prin repetarea operaţiei.
 8. Periaţi suprafaţa cu o perie moale pentru a îndepărta patina gri.
 9. Periaţi în direcţia fibrei pentru ca produsul să intre bine în porii suprafeţei.
 10. Îndepărtaţi apoi soluţia cu multă apă şi lăsaţi să se usuce.
 11. Protejaţi apoi suprafaţa cu MELLERUD Ulei pentru protejarea suprafeţelor din lemn de tek pentru a evita albirea prematură sau depunerea de murdărie.

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro