Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție pentru îndepărtarea algelor și mușchiului

Cod : 760000
Descriere

Soluţia pentru îndepărtarea algelor şi muşchiului înlătură reziduurile verzi, precum alge, muşchi şi praf.

Indicată pentru suprafeţe din piatră, lemn, sticlă, beton sau ceramică. Potrivită şi pentru obiecte sanitare. şi pentru piatră naturală şi artificială precum granit, gresie, produse compozite din piatră, beton, ipsos, clincher.

Curăţă mobila de grădină, trotuarele, căile de acces, scările, gardurile, ţiglele, pereţii şi faţadele.

  • Previne formarea de noi alge, muşchi şi formaţiuni verzi;
  • Înlătură învelişurile alunecoase, precum şi murdăria de la plante şi copaci;
  • Neutru, fără acizi şi fără clor;
  • Consum: 1L este potrivit pentru 10-15m2;
  • diluat în concentraţie de 1:10 este potrivit pentru 100-150m2, în funcţie de modul de utilizare şi de caracteristicile suprafeţei.

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Greutate (g) 1085
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 70
Lungime (mm) 95
Status Activ
Mod de folosire Pulverizaţi soluţia nediluată (max. 1:10) utilizând un pulverizator de grădină sau o stropitoare. Nu clătiţi cu apă. Distribuiţi uniform. Acţionează singur. Lăsaţi să acţioneze cel puţin 24 ore. Poate fi lăsat să acţioneze pe o perioadă de mai multe zile. Înlăturaţi reziduurile cu o perie aspră sau cu o mătură.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro