Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

MELLERUD Soluție pentru curățarea marchizelor și a umbrelor de soare

Cod : 760044
Descriere

Soluţia pentru curăţarea marchizelor şi a umbrelelor de soare, înlătură murdăria, mizeria produsă de păsări, funinginea şi peliculele de murdărie şi este indicată pentru îngrijirea regulată şi curăţarea de bază înainte de impregnare.

 • Potrivită pentru toate materialele naturale şi sintetice, poate fi utilizată pe umbrele de soare, pavilioane, marchize, apărători din pânză pentru ferestre şi sere.
 • Protejează culoarea;
 • Consum: foarte productiv, în funcţie de cantitatea de murdărie.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Greutate (g) 1105
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 70
Lungime (mm) 95
Status Activ
Mod de folosire
 1. Îndepărtaţi mai întâi murdăria cu o perie.
 2. Important! Suprafaţa trebuie umezită înainte de tratament.
 3. Pentru obiectele foarte murdare: Aplicaţi MELLERUD Soluţie de curăţare marchize nediluată utilizând un flacon cu pulverizator, un burete sau o perie moale şi aplicaţi pe suprafaţă.
 4. Lăsaţi să acţioneze.
 5. Atenţie! Pavilioanele trebuie menţinute umede.
 6. Întindeţi cu o perie, cu un burete abraziv sau folosiţi un curăţitor de înaltă presiune.
 7. Îndepărtaţi orice urmă de murdărie dizolvată şi clătiţi cu multă apă.
 8. Clăţiti cu un furtun.
 9. Pentru obiectele uşor murdare: Adăugaţi 1/2 capac în aproximativ 10 litri de apă călduţă şi procedaţi conform celor descrise mai sus.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro