Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție pentru impregnarea plăcilor de klinker și ceramică

Cod : 760048
Descriere

Caracteristici:

 • Sporeşte aspectul natural al suprafetelor;
 • Reînnoieşte culorile;
 • Scoate în evidenţă structura;
 • Nu lasă urme lucioase;
 • Protejează împotriva murdăriei şi petelor;
 • Consum: 1L este suficient pentru aprox 10–20m2, în funcţie de puterea de absorbţie şi de calitatea suprafeţei.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Buc/bax 4
Greutate (g) 1105
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 70
Lungime (mm) 95
Status Activ
Mod de folosire
 1. Lăsaţi suprafaţa curăţată (ex. Curăţaţi stratul de ciment cu Soluţia MELLERUD pentru îndepărtarea urmelor şi petelor de ciment sau cu Soluţia MELLERUD pentru curăţarea gresiei şi a suprafeţelor din piatră şi îndepărtaţi petele de ulei şi ceară cu Soluţia MELLERUD de curăţare intensivă, lăsaţi apoi să se usuce bine.
 2. Aplicaţi un strat subţire de soluţie de impregnare cu o lavetă fără scame sau cu un trafalet.
 3. Lăsaţi să acţioneze.
 4. Nu utilizaţi prea mult produs.
 5. Repetaţi tratamentul după câteva zile pe suprafeţele foarte poroase.
 6. Pentru utilizare atât la interior cât şi la exterior.
 7. Pentru aplicaţiile la exterior este necesar tratamentul repetat cu Soluţia MELLERUD pentru impregnarea plăcilor de clincher şi cărămidă.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro