Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție pentru îndepărtarea cimentului 1L

Cod : 760040
Descriere

Caracteristici:

  • Indicată pentru toate suprafeţele ce nu sunt sensibile la acizi, precum faianţa, suprafeţele din ceramică ale cuptoarelor, pavele Cotto, piatră naturală precum granit, marnă şi cuarţit, pavele din beton şi sticlă.
  • Consum: 1L pentru aprox. 10-15m2 în funcţie de suprafaţa şi de cantitatea de mizerie.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Buc/bax 4
Greutate (g) 1140
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 70
Lungime (mm) 95
Status Activ
Mod de folosire
  1. Umeziţi suprafaţa cu apă şi aplicaţi Soluţia MELLERUD pentru îndepărtarea urmelor şi petelor de ciment nediluată sau diluată (max. 1:5) cu ajutorul pulverizatorului sau cu un burete.
  2. Lăsaţi să acţioneze frecaţi cu o perie aspră şi clătiţi cu apă din abundenţă.
  3. Schimbaţi apa des.
  4. Apa de la clătire poate fi turnată în scurgere.
  5. Nu lăsaţi produsul să se usuce pe suprafaţă în timp ce curăţaţi.
  6. În cazul suprafeţelor mari lucraţi pe porţiuni mici.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro