Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Granule pentru desfundarea țevilor de scurgere

Cod : 760029
Descriere

Desfundă rapid ţevile de scurgere şi conductele înfundate.

Caracteristici:

  • Acţionează intrinsec şi elimină mirosurile neplăcute;
  • Dizolvă rapid reziduurile alimentare, de săpun, fire de păr, lână de bumbac, etc din ţevile şi conductele de scurgere;
  • Desfundă de asemenea, şi scurgerile blocate cu gheaţă;
  • Consum: 600g este o cantitate suficientă pentru aprox. 20-30 aplicări.
  • Pentru căzi de baie, chiuvete, lavoare, vase de toaletă şi alte scurgeri.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 600g
Buc/bax 6
Greutate (g) 710
Inaltime (mm) 238
Latime (mm) 60
Lungime (mm) 60
Status Activ
Mod de folosire
  1. În cazul înfundării ţevilor sau conductelor de scurgere goliţi apa care stagnează.
  2. Turnaţi aproximativ o jumătate de capac de granule (circa 30g) în orificiul scurgerii, apoi turnaţi o cană de apă rece peste (Atenţie! Pericol de stropire!) să acţioneze aproximativ o jumătate de oră.
  3. Clătiţi bine cu apă rece.
  4. În cazul depunerilor severe reluaţi procedura şi lăsaţi să acţioneze o perioadă mai lungă de timp.
  5. Pentru eliminarea mirosurilor neplăcute folosiţi produsul o dată pe săptămână şi clătiţi apoi cu o cană de apă rece.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro