Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MELLERUD Soluție pentru curățarea căzilor de baie cu hidromasaj

Cod : 760039
Descriere

Concentrat pentru curăţarea completă şi eficientă a ţevilor şi sistemelor de ţevi, duzelor şi căzilor de hidromasaj. Înlătură eficient germenii, bacteriile, mucegaiul şi alte microorganisme, care se pot instala în locuri greu de accesat ale căzii de hidromasaj. Dacă produsul este utilizat constant, depunerile de săpun şi grăsime, sunt înlăturate şi focarele periculoase sunt eradicate. Ingredientele active de înlăturare a germenilor garantează o igienă completă şi de lungă durată. Focarul este prevenit în cazul sistemelor care conţin apă.

  • Eficienţă ridicată;
  • Dezinfectează duzele şi sistemele de ţevi de la căzile de hidromasaj – cu sau fără sistem de dozaj şi/sau cu sistem de dezinfectare integrat;
  • Previne apariţia mirosurilor neplăcute;
  • Consum: 1L este suficient pentru 10 aplicări.

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1L
Greutate (g) 1145
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 70
Lungime (mm) 95
Status Activ
Mod de folosire În căzi de masaj fără sistem de dozare adăugaţi 100ml de soluţie pentru curăţarea căzilor de baie cu hidromasaj în apă după fiecare utilizare a căzii de hidromasaj. Umpleţi cada cu destulă apă astfel încât să se acopere duzele. Lăsaţi să acţioneze timp de 30 de minute şi apoi porniţi pompa timp de 1-2 minute. Lăsaţi apoi apa să se scurgă şi daţi drumul pompei pentru a evacua eventualele reziduuri rămase. Curăţaţi cada cu apă.
MELLERUD Soluție pentru curățarea căzilor de baie cu hidromasaj https://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126735_list.jpgMELLERUD
RON in stoc!

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro