Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

DUCTIL Electrozi Superbaz 2,5x350mm

Cod : 540004
Descriere

Electrozii bazici sunt electrozii cu invelişul format din carbonaţi amestecaţi cu feroaliaje. Datorită învelişului cu conţinut redus în hidrogen, metalul depus cu electozii cu înveliş bazic fiind rezistent la fisurare la cald sau la rece. Electozii bazici sunt indicaţi pentru sudarea oţelurilor de calitate, pentru structuri puternic solicitate dinamic şi static.

 • Standarde şi clasificări: SR EN 499 - E 42 4 B 42 H5; AWS A 5.1 - E 7018; EN ISO 2560-A - E 42 4 B 42 H5.
 • Poziţii de sudare: Sudură în toate poziţiile mai puţin vertical descendent.
 • Tip curent: DC (+); AC.

Caracteristici mecanice ale metalului depus:

 • Limita de curgere N/mm2 > 430;
 • Rezistenţa la rupere N/mm2: 510-640;
 • Alungirea A 5d %: min. 24; Kv J: la +20°C min. 140, la 0°C min. 100, la -20°C min. 80, la -40°C min. 47.

Caracteristicile sudurii:

 • Cordon cu aspect solzos
 • Amorsare mai greoaie
 • Topire mai greoaie
 • Arc instabil
 • Zgura se desprinde mai greu
 • Reducerea riscului de fisurare

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 4,0 kg
Buc/bax 3
Greutate (g) 4000
Inaltime (mm) 67
Latime (mm) 360
Lungime (mm) 67
Status Activ

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro