Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

DUCTIL Electrozi Supertit Fin Rutilic 2,5x350mm

Cod : 540000
Descriere

Electrozii rutilici sunt electrozii cu invelişul de grosime medie, ce conţine oxid de titan şi un mic procent de celuloză. Sunt utilizaţi pentru sudarea construcţiilor metalice solicitate static şi la stratul de rădăcină. Cordonul are un aspect foarte bun, stabilitatea arcului este foarte bună, zgura se desprinde uşor. Sunt indicaţi pentru oţeluri de uz general şi pentru oţeluri inox.

  • Standarde şi clasificări: SR EN 499 - E 38 0 R 12; AWS A 5.1 - E 6013;
  • Poziţii de sudare: Sudură în toate poziţiile mai puţin vertical descendent.
  • Tip curent: DC (-); AC. Tensiune de mers în gol = min. 50V.

Caracteristici mecanice ale metalului depus:

  • Limita de curgere N/mm2: 430-470;
  • Rezistenţa la rupere N/mm2: 490-600;
  • Alungirea A 5d %: min. 24; KvJ: la +0°C min. 47.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 4,5 kg
Buc/bax 3
Greutate (g) 4500
Inaltime (mm) 67
Latime (mm) 360
Lungime (mm) 67
Status Activ

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro