Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

GRIFFON T88 Adeziv pentru PVC Rigid Cement 250ml

Cod : 200007
Descriere

Caracteristici:

 • Pentru îmbinarea ţevilor şi fitingurilor cu interferenţe pentru sisteme de presiune şi de drenare. Indicat pentru diametre mai mici de 160 mm.
 • Cu perie speciala pentru aplicare;
 • Rapid;
 • Vâscozitate scăzută.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 250ml
Greutate (g) 274
Inaltime (mm) 105
Latime (mm) 73
Lungime (mm) 73
Status Activ
Mod de folosire
 1. Tăiaţi ţeava în unghi drept, teşiţi marginile şi debavuraţi.
 2. Curăţaţi suprafeţele ce trebuie îmbinate cu Griffon Cleaner şi cu o lavetă pentru curăţat.
 3. Aplicaţi adeziv rapid şi uniform de jur împrejur (4-6x) pe lungimea ambelor suprafeţe (strat gros pe ţeava, strat subţire pe soclu).
 4. Îmbinaţi imediat părţile.
 5. Îndepărtaţi adezivul în exces.
 6. Nu supuneţi îmbinarea sub sarcină timp de 10 minute.
 7. Închideţi ambalajul cu atenţie imediat după utilizare.
Buc/bax 24

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro