Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal 400 Vopsea acoperire membrane hidroizolante, pentru trafic casnic, alb 5kg

Cod : 700232
Descriere

MARISEAL 400 este un strat poliuretanic alifatic, elastic, stabil la radiații UV și din punct de vedere al culorii. Se aplică peste membrana de hidroizolație MARISEAL SYSTEM și conferă un finisaj rezistent la trafic pietonal casnic.

Suprafața rezultată în urma aplicării este rezistentă, stabilă din punct de vedere al culorii și decorativă, lucioasă, ușor de curățat și nu permite formarea unei pelicule de praf alb pe suprafață. MARISEAL 400 prelungește durata de viață a membranei de hidroizolație, oferind o protecție pe termen lung, chiar și în cele mai dificile condiții.

Avantaje:

 • Aplicare simplă (rolă sau spray fără aerosoli)
 • Monocomponent
 • Crește rezistența la abraziune și la uzură a membranei pe care este aplicată
 • Stabil la radiații UV
 • Stabil din punct de vedere al culorii
 • Suprafața rezultată este lucioasă și ușor de curățat
 • Nu permite formarea unei pelicule de praf alb
 • Rezistentă la apă, căldură și îngheț
 • Își păstrează proprietățile mecanice la temperaturi cuprinse între -30°C și +90°C
 • Suprafața impermeabilizată poate fi utilizată pentru trafic pietonal casnic

Utilizări:
Se folosește peste membranele de hidroizolare lichide MARISEAL, pentru trafic pietonal casnic precum:
 • Acoperișuri
 • Balcoane
 • Terase
 • Verande

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 5kg
Greutate (g) 6500
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 185
Lungime (mm) 185
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţia a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă.
Suprafaţa trebuie curăţată, uscată şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa membranei. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 zile. Straturile vechi, slăbite, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite. Orice piese slăbite ale suprafeţei şi praful rezultat în urma şlefuirii trebuie înlăturate cu atenţie.
AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!

MEMBRANĂ DE HIDROIZOLAȚIE
Vezi fişele tehnice ale produselor MARIS POLYMERS relevante.

ÎNVELIȘ SUPERIOR
Amestecaţi MARISEAL 400 bine înainte de utilizare.
Aplicaţi MARISEAL 400 cu rola sau prin pulverizare fără aer într-unul sau două straturi.
Lăsaţi 3-6 ore (nu mai mult de 36 ore) să se întărească, între două straturi.
Pentru cele mai bune rezultate, temperatura în timpul aplicării şi întăririi trebuie să fie cuprinsă între 5°C şi 35°C.  Temperaturile scăzute întârzie întărirea, în timp ce temperaturile ridicate o grăbesc. Umiditatea ridicată poate afecta finisajul final.

Avertisment: MARISEAL 400 este alunecos atunci când este umed. Pentru a evita alunecarea în zilele ploioase, distribuiţi compuşi corespunzători pe suprafaţa încă umedă pentru a crea o suprafaţă anti-alunecare. Vă rugăm să contactaţi Departamentul nostru C&D pentru mai multe detalii.
Avertisment: Dacă pe suprafaţa pe care se aplică sistemul MARISEAL se formează acumulări de apă, acestea trebuie curăţate regulat pentru a evita atacuri micro-biologice.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro