Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal 400 Vopsea acoperire membrane hidroizolante, pentru trafic pietonal, alb 20kg

Cod : 700236
Descriere

MARISEAL 420® este un înveliş superior din poliuretan alifatic, ce se aplică peste membrana de hidroizolaţie MARISEAL SYSTEM®, oferind un finisaj rezistent ce poate suporta condiţii de trafic pietonal greu şi trafic rutier uşor.

Caracteristici:

 • Dur-elastic
 • Stabil la radiaţii UV
 • Suprafaţa rezultată este rezistentă la abraziune, lucioasă, uşor de curăţat, stabilă din punct de vedere al culorii şi nu permite formarea unei pelicule de praf
 • Consum: cca.250 gr/m²/strat - se recomandă aplicarea a 1, 2 straturi.


Avantaje:

 • Aplicare simplă (rolă sau spray fără aerosoli)
 • Monocomponent
 • Rezistent la condiții constante de abraziune și uzură ridicată
 • Stabil la radiații UV
 • Stabil din punct de vedere al culorii
 • Asigură o suprafață lucioasă și ușor de curățat
 • Nu permite formarea unei pelicule de praf alb
 • Rezistent la apă, căldură și îngheț
 • Îți păstrează proprietățile mecanice la temperaturi cuprinse între -30°C și +90°C
 • Suprafața impermeabilizată poate fi utilizată pentru trafic pietonal public


Utilizări:
Se utilizează peste membranele de hidroizolare MARISEAL cu aplicare lipidă pe suprafețe precum:

 • Platforme pietonale și trotuare
 • Tribune stadion
 • Piețe
 • Zone de parcare auto expuse

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 20kg
Greutate (g) 22000
Inaltime (mm) 360
Latime (mm) 320
Lungime (mm) 320
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţie a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă. Suprafaţa trebuie curăţată, uscată şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa membranei. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 zile. Straturile vechi, slăbite, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite. Orice piese slăbite ale suprafeţei şi praful rezultat în urma şlefuirii trebuie înlăturate cu atenţie.
Avertisment: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!

MEMBRANA DE HIDROIZOLAȚIE
Vezi fişele tehnice ale produselor MARIS POLYMERS relevante. Asiguraţi-vă că ultimul înveliş este presărat cu nisip din cuarţ.

ÎNVELIȘ SUPERIOR
Amestecaţi MARISEAL 420 bine înainte de utilizare. Aplicaţi MARISEAL 420 cu rola sau prin pulverizare fără aer într-unul sau două straturi. Lăsaţi 3-6 ore (nu mai mult de 36 ore) să se întărească, între două straturi.

ATENŢIE
MARISEAL 420 trebuie utilizat întotdeauna peste MARISEAL 250/ 260, ce a fost presărat în prealabil cu nisip din cuarţ uscat în cuptor sau corindon (dimensiune granule 0,1-0,3mm sau 0,4-0,8mm) ce creează o punte de aderenţă. Cu nisip de cuarţ în ultimul strat de MARISEAL 250/ 260, suprafaţa devine şi mai dură şi mai rezistentă la condiţiile meteorologice.
Pentru cele mai bune rezultate, temperatura în timpul aplicării şi întăririi trebuie să fie cuprinsă între 5°C şi 35°C. Temperaturile scăzute întârzie întărirea, în timp ce temperaturile ridicate o grăbesc. Umiditatea ridicată poate afecta finisajul final.

Avertisment
MARISEAL 420 este alunecos atunci când este umed. Pentru a evita alunecarea în zilele ploioase, distribuiţi compuşi corespunzători pe suprafaţa încă umedă pentru a crea o suprafaţă anti-alunecare. Vă rugăm să contactaţi Departamentul nostru C&D pentru mai multe detalii.

Avertisment
Dacă pe suprafaţa pe care se aplică sistemul MARISEAL se formează acumulări de apă, acestea trebuie curăţate regulat pentru a evita atacuri micro-biologice.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro