Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal Detail Membrană hidroizolantă pentru îmbinările de acoperiș, 6kg

Cod : 700216
Descriere

MARISEAL DETAIL® este un înveliş poliuretanic, monocomponent, cu armătură din fibre, utilizat pentru impermeabilizarea de durată a detaliilor complexe de acoperiş şi a îmbinărilor.

Caracteristici:

 • Aplicare lichidă
 • Tixotropic
 • Elastic
 • Cu armătură din fibre
 • Consum: cca. 1,0 kg/m²/strat - se recomandă aplicarea a 2, 3 straturi


Utilizări:
Impermeabilizarea detaliilor de acoperiș precum:

 • Țevi
 • Detalii în unghi de 90°
 • Luminatoare
 • Coșuri de fum
 • Sisteme fotovoltaice
 • Îmbinări pereți-pardoseală
 • Jgheaburi

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 6kg
Greutate (g) 7500
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 185
Lungime (mm) 185
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţie a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă. Suprafaţa trebuie curăţată, uscată şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa membranei. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 zile. Straturile vechi, slăbite, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite. Orice piese slăbite ale suprafeţei şi praful rezultat în urma şlefuirii trebuie înlăturate cu atenţie.
AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!

APLICARE AMORSĂ
Consultaţi tabelul de pregătire a suprafeţei/ de aplicare a amorsei pentru MARISEAL DETAIL.

MEMBRANA DE HIDROIZOLAȚIE
Amestecaţi MARISEAL DETAIL încet şi bine cu un băţ de lemn înainte de utilizare. Nu utilizaţi o maşină mecanică.
Aplicaţi MARISEAL DETAIL pe suprafaţa pregătită/ pe care s-a aplicat amorsa şi întindeţi utilizând o rolă sau o pensulă, până când acoperiţi suprafaţa.
Dacă este necesar, aplicaţi un al doilea strat. Pentru instrucţiuni detaliate de aplicare, contactaţi departamentul nostru C&D.

RECOMANDARE
Ranforsaţi detaliile problematice cu MARISEAL FABRIC. Pentru aceasta, aplicaţi pe MARISEAL DETAIL încă umed o bucată tăiată corespunzător de MARISEAL FABRIC, presaţi-o pentru a se umezi, apoi îmbibaţi-o din nou cu suficient MARISEAL DETAIL. Pentru instrucţiuni detaliate de aplicare împreună cu MARISEAL FABRIC, contactaţi departamentul nostru C&D.

ATENŢIE
Nu aplicaţi MARISEAL DETAIL atunci când temperatura ambiantă este sub +5°C în timpul aplicării şi 4 ore după aceea, pe suprafeţe cu o temperatură de sub +5°C, pe suprafeţe îngheţate, în timpul ploii sau ceţii, pe MARISEAL DETAIL PRIMER în stare umedă şi pe suprafeţe cu umiditate crescută. Nu aplicaţi MARISEAL DETAIL cu o grosime de peste 1 mm (peliculă uscată) pe strat. Temperaturile scăzute întârzie întărirea, în timp ce temperaturile ridicate o grăbesc.

AVERTISMENT
MARISEAL DETAIL este alunecos atunci când este umed. Pentru a evita alunecarea în zilele ploioase, distribuiţi compuşi corespunzători pe suprafaţa încă umedă pentru a crea o suprafaţă anti-alunecare. Vă rugăm să contactaţi Departamentul nostru C&D pentru mai multe detalii.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro