Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Fabric Pânză de armare pentru hidroizolații 0,2mx100m

Cod : 700275
Descriere

Caracteristici:

 • Poate fi utilizat ca material textil de ranforsare în combinație cu: MARISEAL 250, MARISEAL 270, MARISEAL 300 și alte membrane MARIS POLYMERS cu aplicare lichidă
 • Consum: dacă se aplică pe întreaga suprafață, trebuie calculat un spațiu de suprapunere de 5-10 cm între benzile de material
 • Aplicare ușoară
 • Bună absorbție și compatibilitate cu învelișurile MARISEAL
 • Rezistență excelentă la rupere
 • Stabil la radiații UV


Utilizări:

Se utilizează în principal ca material textil de ranforsare, în combinaţie cu membranele de hidroizolaţie MARISEAL® cu aplicare lichidă, pe suprafețe precum:

 • Îmbinări perete - pardoseală
 • Îmbinări perete - perete
 • În jurul ieșirilor conductelor și a coșurilor de fum
 • Domuri pentru lumini și unități de aer condiționat
 • Sifoane
 • Unghiuri de 90°C
 • Îmbinări interioare de mișcare și peste fisuri
 • Întreaga suprafață de hidroizolat

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 100m
Greutate (g) 4200
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 300
Lungime (mm) 300
Status Activ
Mod de folosire

RANFORSARE MEMBRANĂ LICHIDĂ DE HIDROIZOLAȚIE MARISEAL

Ranforsaţi membrana lichidă MARISEAL utilizând MARISEAL FABRIC pe întreaga suprafaţă ce trebuie hidroizolată sau local, în zonele cu probleme precum îmbinările perete-podea, domuri de lumini, cămine, conducte, sifoane etc. Pentru aceasta, aplicaţi pe membrana lichidă MARISEAL încă umedă o bucată tăiată corespunzător de MARISEAL FABRIC, presaţi pentru a se umezi, apoi îmbibaţi din nou cu suficient MARISEAL lichid.

REPARAREA FISURILOR, ÎNAINTE DE APLICAREA MEMBRANEI DE HIDROIZOLAȚIE MARISEAL

Curăţaţi fisurile din beton şi cele fine de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Aplicaţi local ca amorsă MARISEAL 710 Primer şi lăsaţi 2-3 ore să se usuce. Umpleţi toate fisurile pregătite cu material de etanşare MARIFLEX PU 30. Apoi aplicaţi un strat de membrană lichidă MARISEAL, cu o lăţime de 200mm centrată pe toate fisurile şi, cât încă este umedă, acoperiţi cu o bandă tăiată corect de MARISEAL FABRIC. Presaţi-o pentru a se îmbiba. Apoi îmbibaţi MARISEAL FABRIC cu suficientă membrană MARISEAL, până când este acoperit complet. Lăsaţi să se întărească.

HIDROIZOLAȚIA ÎMBINĂRILOR DE MIȘCARE ÎNAINTE DE APLICAREA MEMBRANEI LICHIDE DE HIDROIZOLAȚIE MARISEAL

Curăţaţi îmbinările de expansiune şi îmbinările de control de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Lărgiţi şi adânciţi îmbinările (deschideţi-le) dacă este necesar.
Aplicaţi MARIFLEX PU 30 Joint-Sealant doar pe fundul îmbinării. Apoi, cu o pensulă, aplicaţi o fâşie de membrană lichidă MARISEAL, cu o lăţime de 200mm centrată pe îmbinare. Aşezaţi MARISEAL FABRIC peste învelişul ud şi cu o unealtă corespunzătoare, presaţi adânc în interiorul îmbinării până când se îmbibă, iar îmbinarea este acoperită complet din interior. Apoi îmbibaţi complet materialul cu suficientă membrană MARISEAL lichidă. Ulterior, aşezaţi un cablu de polietilenă de dimensiuni corespunzătoare în interiorul îmbinării şi apăsaţi-l adânc în interior pe materialul textil îmbibat. Umpleţi spaţiul liber rămas al îmbinării cu material de etanşare MARIFLEX PU 30 şi lăsaţi să se întărească.

Buc/bax 1

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro