Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Maritrans Tile Primer Amorsă pentru membrane transparente, 1kg

Cod : 700261
Descriere

MARITRANS® TILE-PRIMER este o amorsă transparentă, monocomponentă, pe bază de solvenţi, care activează chimic suprafeţele din sticlă şi emailate, oferind o aderenţă excelentă pentru învelişul ce urmează.

Caracteristici:

  • Se întărește prin reacție cu solul și umezeala din aer
  • Consum: cca. 30-40gr/ m²/ strat - se recomandă aplicarea a 1-2 straturi


Avantaje:

  • Aplicare ușoară (cu rola)
  • Fixare excelentă pe suprafețe dificile din sticlă și emailate
  • Stabil la radiații UV
  • Uscare rapidă


Utilizări:

Se folosește în principal ca amorsă pentru învelișurile poliuretanice MARITRANS sau pe suprafețe emailate neabsorbante precum:

  • Plăci ceramice emailate
  • Sticlă
  • Cărămizi din sticlă

Poate fi folosită și în combinație cu alte învelișuri poliuretanice MARIS POLYMERS

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1kg
Greutate (g) 1850
Inaltime (mm) 130
Latime (mm) 101
Lungime (mm) 101
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţie a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă. Suprafaţa trebuie să fie curată şi sănătoasă şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa. Straturile vechi, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Orice piese slăbite ale suprafeţei şi praful rezultat în urma şlefuirii trebuie înlăturate cu atenţie.
AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!

APLICARE AMORSĂ
Pentru cele mai bune rezultate, temperatura în timpul aplicării trebuie să fie între 5°C şi 35°C, şi umiditatea relativă trebuie să se încadreze între 50% şi 70%. Temperaturile scăzute şi umiditatea scăzută întârzie întărirea. Umiditatea ridicată poate afecta finisajul final.
Aplicaţi MARITRANS TILE-PRIMER îmbibând o lavetă uscată şi curată şi ştergeţi cu aceasta întreaga suprafaţă. Schimbaţi des lavetele. Prin această procedură de aplicare, vă asiguraţi, pe lângă activarea chimică a suprafeţei, că suprafaţa este eficient degresată. Asiguraţi-vă că aţi aplicat o cantitate suficientă de MARITRANS TILE-PRIMER pe întreaga suprafaţă fără a lăsa niciun punct netratat. După aprox. 1-2 ore, aplicaţi MARITRANS sau alt înveliş poliuretanic MARIS POLYMERS.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro