Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MEM Masă de reparaţii pe bază de bitum pentru acoperişuri, 1kg

Cod : 700122
Descriere

Masă bituminoasă fără conţinut de solvenţi, recomandată pentru repararea orificiilor de scurgere mari şi mici de pe acoperiş, pentru repararea pungilor de aer formate în învelişurile mai vechi ale acoperişului.

  • Consum: 1 kg/m² pentru fiecare mm grosime

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1kg
Greutate (g) 1131
Inaltime (mm) 135
Latime (mm) 130
Lungime (mm) 130
Status Activ
Mod de folosire Substratul trebuie să fie fix. portant. fără fisuri sau rupturi deschise. bavuri sau resturi toxice. praf. impurităţi. resturi de mortar. etc. Suprafeţele substraturillor absorbante. minerale trebuie tratate în prealabil cu un strat de grund bituminos MEM. Aplicaţi Masa de reparaţii cu mistria sau cu şpaclul. Suprafeţele foarte expuse. canturile. trebuie întărite cu plasă din fibră de sticlă. ce se aplică după primul strat de soluţie bituminoasă. urmând apoi să fie aplicat al doilea strat de masa de reparaţii. Suprafaţa proaspat izolată trebuie protejată împotriva îngheţului şi umezelii până la uscarea totală. Uscarea depinde de substrat. de grosimea stratului de izolaţie şi de condiţiile meteo.
MEM Masă de reparaţii pe bază de bitum pentru acoperişuri, 1kg https://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126795_list.jpgMEM
RON in stoc!

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro