Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MEM Soluţie pe bază de bitum pentru hidroizolarea acoperişurilor 1l

Cod : 700119
Descriere

Membrană bituminoasă ce protejează şi repară stratul de bitum deteriorat de intemperii şi uşor sfărâmicios de pe acoperiş.

Caracteristici:

 • Este rezistentă la substanţele naturale ce atacă betonul.
 • Nu este recomandată pentru acoperişurile realizate din membrane PVC.
 • Consum: aprox. 200 - 250 ml/m².

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1l
Greutate (g) 1052
Inaltime (mm) 135
Latime (mm) 130
Lungime (mm) 130
Status Activ
Mod de folosire
 1. Substratul trebuie să fie fix cu capacitate portantă, curat, uniform, să nu prezinte fisuri, resturi de ulei, grăsimi, praf sau alte straturi care se desprind.
 2. Substratul poate fi uşor umed.
 3. Suprafeţele tratate nu trebuie să fie umede în mod continuu deoarece straturile aplicate nu se vor putea usca.
 4. Înainte de aplicare amestecaţi foarte bine produsul.
 5. Pe suprafeţele absorbante aplicaţi mai întâi un strat de amorsă pregătitoare MEM Strat preliminar pe bază de bitum.
 6. După uscare aplicaţi MEM Soluţie pe bază de bitum pentru hidroizolaţii acoperişuri cu rola peria sau un vaporizator special în 2-3 straturi.
 7. Fiecare strat trebuie să fie uscat înainte de aplicarea următorului.
 8. În zonele cu risc de fisurare aplicaţi o membrană de armătură în cel de-al doilea strat.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro