Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MEM Sigilant pentru rosturi, crăpături, reparaţii la acoperişuri, 300ml

Cod : 700123
Descriere

Caracteristici:

  • Potrivită pentru izolarea racordurilor dintre coşurile de fum şi zidărie, a antenelor de pe acoperiş şi a desprinderilor de zidărie.
  • Consum: în funcţie de necesităţi.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 300ml
Greutate (g) 500
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 45
Lungime (mm) 45
Status Activ
Mod de folosire
  1. Substratul trebuie să fie fix, curat, uscat, degresat şi protejat împotriva îngheţului.
  2. Pentru creşterea aderenţei se recomandă aplicarea în prealabil a unui strat de grund bituminos MEM.
  3. După uscarea completă a stratului suport se poate aplica sigilantul pentru rosturi, crăpături şi de izolare a acoperişurilor cu ajutorul echipamentului de aplicare, respectiv un pistol pentru silicon.
  4. În acest sens se va realiza o tăietură în vârful filetat, iar folia de protecţie din spate va trebui înţepată cu un obiect ascuţit.
  5. Duza de material plastic va trebui scurtată la diametrul dorit şi înfiletată.
Buc/bax 12

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro