Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal 300 membrană hidroizolantă pentru rezervoare de apă, alb, (A)

Cod : 700212
Descriere

MARISEAL 300® este o soluţie pe bază pe răşini poliuretanice elastomerice hidrofobe pure, care atunci când sunt aplicate au ca rezultat o membrană elastică uniformă cu proprietăţi de rezistenţă mecanică, chimică, termică şi la elemente naturale.

Caracteristici:

 • Aplicare lichidă
 • Fără solvenţi
 • Elastică
 • Consum: cca. 0,6 kg/m²/strat - se recomandă aplicarea a 2, 3 straturi.


Avantaje:

 • Certificată pentru utilizarea în siguranță pentru rezervoare de apă potabilă
 • Atunci când este aplicată formează o membrană uniformă fără îmbinări sau posibilitatea de scurgere
 • Rezistentă la apă și la substanțele chimice de tratare a apei
 • Își păstrează proprietățile mecanice și la o temperatură cuprinsă între -30°C și +90°C
 • Rămâne elastică și la temperaturi scăzute (de îngheț)
 • Rezistentă la acțiunea substanțelor chimice comune și a apelor menajere


Utilizări:

 • Rezervoare de apă potabilă
 • Canale de apă
 • Iazuri artificiale
 • Rezervoare pentru apă uzată menajeră

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 6kg
Greutate (g) 8500
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 185
Lungime (mm) 185
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pentru a obține o finisare optimă și durabilă, este necesar ca suprafața să fie curățată, uscată, și lipsită de orice substanțe de contaminare care pot afecta negativ aderența membranei. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 de zile. Straturile vechi, slăbite, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite.
AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!

REPARAREA FISURILOR ȘI A ÎMBINĂRILOR
Etanşarea cu atenţie a fisurilor şi a îmbinărilor existente înainte de aplicare este extrem de importantă pentru o hidroizolaţie de lungă durată.
 • Curăţaţi fisurile din beton şi cele fine de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Aplicaţi local ca amorsă MARISEAL 710 Primer şi lăsaţi 2-3 ore să se usuce. Umpleţi toate fisurile pregătite cu adezivul de etanşare MARIFLEX PU 30. Apoi aplicaţi un strat de MARISEAL 300, cu o lăţime de 200mm peste toate fisurile şi cât este încă ud, acoperiţi cu o bandă de MARISEAL Fabric tăiată corect. Presaţi-o pentru a se îmbiba. Apoi aplicaţi peste materialul textil MARISEAL Fabric suficient MARISEAL 300, până se acoperă complet. Lăsaţi 12 ore să se usuce.
 • Curăţaţi îmbinările de expansiune ale betonului de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Îmbinarea de expansiune pregătită trebuie să aibă o adâncime de 10-15m (raport lăţime-adâncime 2:1).
 • Aplicaţi material de etanşare îmbinări MARIFLEX PU 30 Joint-Sealant doar pe fundul îmbinării. Apoi, cu o pensulă, aplicaţi un strat-bandă de MARISEAL 300, cu o lăţime de 200 mm centrată peste şi în interiorul îmbinării. Aşezaţi MARISEAL Fabric peste învelişul ud şi cu o unealtă corespunzătoare, presaţi adânc în interiorul îmbinării până când se îmbibă. Apoi îmbibaţi complet materialul cu suficient MARISEAL 300. Ulterior, aşezaţi un cablu de polietilenă de dimensiuni corespunzătoare în interiorul îmbinării şi apăsaţi-l adânc în interior pe materialul textil îmbibat. Umpleţi spaţiul liber rămas al îmbinării cu material de etanşare MARIFLEX PU 30. Nu acoperiţi. Lăsaţi 12 ore să se usuce.

APLICAREA AMORSEI
Aplicaţi ca amorsă pe suprafeţele absorbante precum betonul, şapă de ciment, metal și plăci ceramice suficient MARISEAL 750 primer (min. 250-300 gr/m²). Lăsați 12 ore să se usuce.

REALIZARE AMESTEC
Amestecaţi bine MARISEAL 300 Componenta A înainte de utilizare. Apoi adăugaţi MARISEAL 300 Componenta B respectând raportul de amestec prevăzut. MARISEAL
300 Componenta A şi Componenta B trebuie amestecate cu ajutorul unui amestecător mecanic de joasă viteză, timp de 3-5 min.

MEMBRANA DE HIDROIZOLAȚIE
Turnaţi amestecul complet omogen MARISEAL 300 A+B pe suprafața pregătită şi pe care s-a aplicat amorsa şi întindeţi utilizând o rolă sau o pensulă. Folosiţi amestecul în termenul prevăzut de lucrabilitate a produsului (~30min). Nu lăsaţi amestecul MARISEAL 300 A+B în
găleată timp îndelungat, deoarece reacţia exotermă accelerează întărirea şi va scurta durata de lucrabilitate a produsului. Imediat după ce aţi realizat amestecul, turnaţi-l pe suprafaţă sau în găleţi mai mici pentru a reduce la minim reacţia exotermă. După 12-18 ore- dar nu mai târziu de 48 de ore- aplicați un nou strat MARISEAL 300.
Buc/bax 1

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro