Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal 300 membrană hidroizolantă pentru rezervoare de apă, alb, (A)

Cod : 700212
Descriere

MARISEAL 300® este o membrană de poliuretan bicomponentă, utilizată pentru impermeabilizarea şi protecţia de lungă durată a rezervoarelor de apă. MARISEAL 300® este o soluţie pe bază pe răşini poliuretanice elastomerice hidrofobe pure, care atunci când sunt aplicate au ca rezultat o membrană elastică uniformă cu proprietăţi de rezistenţă mecanică, chimică, termică şi la elemente naturale.

Caracteristici:

 • Aplicare lichidă
 • Fără solvenţi
 • Elastică
 • Consum: cca. 0,6 kg/m²/strat - se recomandă aplicarea a 2, 3 straturi.

Avantaje:
 • Certificată pentru utilizarea în siguranță pentru rezervoare de apă potabilă
 • Atunci când este aplicată formează o membrană uniformă fără îmbinări sau posibilitatea de scurgere
 • Rezistentă la apă și la substanțele chimice de tratare a apei
 • Își păstrează proprietățile mecanice și la o temperatură cuprinsă între -30°C și +90°C
 • Rămâne elastică și la temperaturi scăzute (de îngheț)
 • Rezistentă la acțiunea substanțelor chimice comune și a apelor menajere

Utilizări:
 • Rezervoare de apă potabilă
 • Canale de apă
 • Iazuri artificiale
 • Rezervoare pentru apă uzată menajeră

Specificatii
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 6kg
Greutate (g) 8500
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 185
Lungime (mm) 185
Nume produs MARISEAL 300 M. hidroiz. rezervor apa Alb A 6kg
Status Activ
MARIS POLYMERS Mariseal 300 membrană hidroizolantă pentru rezervoare de apă, alb, (A) https://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/149542_list.jpg MARIS POLYMERS
RON in stoc!

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro