Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

MARIS POLYMERS Mariseal 750 Amorsă pentru rezervoare de apă, 4kg (A)

Cod : 700259
Descriere

MARISEAL 750® este o amorsă epoxidică bicomponentă transparentă, rigidă, fără solvenți, cu rezistență chimică și mecanică ridicată, utilizată în principal ca amorsă pentru învelişuri poliuretanice.

Caracteristici:

 • Transparentă
 • Rigidă
 • Fără solvenți
 • Rezistență chimică și mecanică ridicată
 • Consum: 0,2- 0,3 kg/m²/strat - se recomandă aplicarea într-un singur strat


Avantaje:

 • Aplicare ușoară
 • Fixare excelentă pe suprafețe
 • Oferă rezistență ridicată la întindere și la impact
 • Creează o barieră puternică împotriva vaporilor
 • Își păstrează proprietățile mecanice la o temperatură cuprinsă între -30°C și +90°C


Utilizări:

 • Beton
 • Metal
 • Lemn
 • Asfalt

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 4kg
Greutate (g) 4121
Inaltime (mm) 150
Latime (mm) 210
Lungime (mm) 210
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţie a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă.
Suprafaţa trebuie şlefuită cu o maşină de şlefuit cu piatră sau diamant. Suprafaţa trebuie curăţată, uscată şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa învelişului. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 zile. Straturile vechi, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite. Orice piese slăbite ale suprafeţei şi praful rezultat în urma şlefuirii trebuie înlăturate cu atenţie.
AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă.

REPARAREA FISURILOR
Curăţaţi fisurile, chiar şi cele fine, de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Umpleţi fisurile sau găurile cu chitul MARICOAT 2065. Următoarea zi nivelaţi suprafaţa chitului cu şmirghel sau cu un polizor mecanic.

REALIZARE AMESTEC
MARISEAL 750 Componenta A şi Componenta B trebuie amestecate cu ajutorul unui amestecător mecanic de joasă viteză, conform raportului de amestec prevăzut, timp de 3-5 min. 

ATENŢIE!
Amestecarea componentelor trebuie realizată foarte atent, în special pe pereţii şi pe fundul găleţii până când amestecul devine complet omogen.

APLICARE AMORSĂ
Aplicaţi amestecul MARISEAL 750 A+B cu rola sau pensula, până când suprafaţa pe care trebuie aplicată amorsa este acoperită.
După 12-18 ore (nu mai târziu de 24 ore) şi în timp ce amorsa este încă uşor cleioasă, aplicaţi învelişul de poliuretan.

ATENŢIE!
Asiguraţi consumul amestecului până la expirarea duratei de lucrabilitate.

AVERTISMENT: Nu aplicaţi MARISEAL 750 la temperaturi ambiante şi ale solului de sub 10°C.
Pentru cele mai bune rezultate, temperatura în timpul aplicării şi întăririi trebuie să fie cuprinsă între 12°C şi 35°C. Temperaturile scăzute întârzie întărirea, în timp ce temperaturile ridicate o grăbesc. Umiditatea ridicată poate afecta finisajul final.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro